İyidir iyi.
Wordle 265 4/6
🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe 265 4/6
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle 265 4/6
🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe 265 4/6
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
İyidir iyi.
Wordle 265 4/6
🟨⬛⬛🟨⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
⬛⬛⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe 265 4/6
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟨⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Messi zaten işin içinde değil ki ben niye çıkarmakla uğraşayım... Bu işi yapmaktan yoruldum o yüzden hiiiç uğraşamam diyip sizi saldım diyelim... Messi'yi asla ve asla salmam elbette... Emekli olması gerekiyor dediğiniz adam çok eski zaman değil geçen yaz tüm Güney Amerika'nın içinden geçti...Paragraflarla Messi'yi işin içinden çıkarırsın diye düşünmüştüm... Demek ki sen de kabul ediyorsun emekli olması gerektiğini... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
İM KAN SIZ...
Ahahahahaha eminim bunlar yaşanır ve eminim ben kesin paragraflar boyunca o adamı överim... Size bu hayalleri kurmakta hayırlı başarılar...Tarihin en iyisi gelecek hafta bir kafa, bir tane topuk, bir tane de röveşata golü ile hat-trick yapınca Ronaldo saflarına geçiş yapacaktır... Paragraflar boyunca Ronaldo'yu övmesi... Biz vallahi billahi bunun hayaliyle yaşıyoruz...
Messi'nin 50 metrelik çapraz uzun topunda Ronaldo'nun göğüs kontrol sonrası fantastik röveşatasını övmez miydin? 🥺🥺🥺Messi zaten işin içinde değil ki ben niye çıkarmakla uğraşayım... Bu işi yapmaktan yoruldum o yüzden hiiiç uğraşamam diyip sizi saldım diyelim... Messi'yi asla ve asla salmam elbette... Emekli olması gerekiyor dediğiniz adam çok eski zaman değil geçen yaz tüm Güney Amerika'nın içinden geçti...
İM KAN SIZ...
Ahahahahaha eminim bunlar yaşanır ve eminim ben kesin paragraflar boyunca o adamı överim... Size bu hayalleri kurmakta hayırlı başarılar...
Tarihin en iyisi gelecek hafta bir kafa, bir tane topuk, bir tane de röveşata golü ile hat-trick yapınca Ronaldo saflarına geçiş yapacaktır... Paragraflar boyunca Ronaldo'yu övmesi... Biz vallahi billahi bunun hayaliyle yaşıyoruz...
Ersin beyciğimden nokta atışı tespit..Messi zaten işin içinde değil ki ben niye çıkarmakla uğraşayım... Bu işi yapmaktan yoruldum o yüzden hiiiç uğraşamam diyip sizi saldım diyelim... Messi'yi asla ve asla salmam elbette... Emekli olması gerekiyor dediğiniz adam çok eski zaman değil geçen yaz tüm Güney Amerika'nın içinden geçti...
İM KAN SIZ...
Ahahahahaha eminim bunlar yaşanır ve eminim ben kesin paragraflar boyunca o adamı överim... Size bu hayalleri kurmakta hayırlı başarılar...
Ersin beyciğimden nokta atışı tespit..