B... almaya geliyor... @MasacREÜçüncü şampiyonluğu almak için geliyoruz..
B... almaya geliyor... @MasacREÜçüncü şampiyonluğu almak için geliyoruz..
Turabi'den sonra niye hep loserlara tutuldun sen kütük dostumÜçüncü şampiyonluğu almak için geliyoruz..
Sonuna kadar.Anca @serhatt lar ve nisacılar destekler egoday'ı
Heyatım Nisa çekya da yaşıyor ona ulaşamazsın o kadar euron yokAhahahaha. Hainli Fedai öldü... @Maskeli Fedai
Yunus Emre gibi meşaleyi alıp ilk haftalardan adayı terk etmekten iyidir.
Sıfır çekmesi işime gelir çünkü ünlüleri destekliyorum. Sadece söylediklerini görsel kanıtlayıcı bir görsel yakalanmış 😁😁Ya bu Gökhan da ne ağladı be kardeşim, bu kadar ağlayacağına oynasın biraz. Paso sıfır çekiyor.
Ayıboğan, Yasin ve kankası loser Gökhan'dan rahatsızım... Doğru dondurma reis ve azılı fanlarını unuttum. @Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık.Hikmet ile Yasin birbirlerini yerken Acun ikisini de yese güzel olacak Büyük oylamada dondurma reis birinci olabilir. Malum fanları biliyorsun
Snn için durum bu farketmez @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @Angelica @AlosSonuna kadar.
Hoşt iftiracı rezil. .ssSnn için durum bu farketmez @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @Angelica @Alos Ekli dosyayı görüntüle 115540
Ahahahaha. Hainli Fedai öldü... @Maskeli Fedai
Yunus Emre gibi meşaleyi alıp ilk haftalardan adayı terk etmekten iyidir.
Ayda yılda bir konuya geldik nasıl da sevinçten birbirlerini sıvıyor hain kütükler..Turabi'den sonra niye hep loserlara tutuldun sen kütük dostum
Kolonileri dağıtacağız.. @MasacREAyıboğan, Yasin ve kankası loser Gökhan'dan rahatsızım... Doğru dondurma reis ve azılı fanlarını unuttum. @Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık.
Hepsini teker teker yollayacağız Şerlok beyciğim merak etme senAyıboğan, Yasin ve kankası loser Gökhan'dan rahatsızım... Doğru dondurma reis ve azılı fanlarını unuttum. @Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık.
Nisa benim reisim değil artık, saldım...Heyatım Nisa çekya da yaşıyor ona ulaşamazsın o kadar euron yok
Ya ne kanıtı. Bütün takım koloni, Gökhan ve Yasin masumane iki can dost... Abi hadi ya... Ayıboğan Hikmet bu ikiliyi de alıp gitse rahatlayacak yarışma.Sıfır çekmesi işime gelir çünkü ünlüleri destekliyorum. Sadece söylediklerini görsel kanıtlayıcı bir görsel yakalanmış 😁😁
Ya nereye döneceksin, paramparça olmuşsunuz siz be kardeşim.Ayda yılda bir konuya geldik nasıl da sevinçten birbirlerini sıvıyor hain kütükler..
Ama geri döneceğiz.. Çok güçlü şekilde..
------
Kolonileri dağıtacağız.. @MasacRE
Kim pekiyi 😱Nisa benim reisim değil artık, saldım...
Ya ne kanıtı. Bütün takım koloni, Gökhan ve Yasin masumane iki can dost... Abi hadi ya... Ayıboğan Hikmet bu ikiliyi de alıp gitse rahatlayacak yarışma.
Ya nereye döneceksin, paramparça olmuşsunuz siz be kardeşim.
Artık reisim yok, herkese sallıyorum...Kim pekiyi 😱
Senin desteklediğin hiç kimseye oy moy yok hain kütük... @MasacRE
İkinci kez şampiyonluğumuzu ilan edene kadar oy atmaya devam.@Emre Ozansoy seri şekilde oy atmaktan buralara bakamıyor bile artık
Hain Şerlok 😱Nisa benim reisim değil artık, saldım...
Ya ne kanıtı. Bütün takım koloni, Gökhan ve Yasin masumane iki can dost... Abi hadi ya... Ayıboğan Hikmet bu ikiliyi de alıp gitse rahatlayacak yarışma.
Ya nereye döneceksin, paramparça olmuşsunuz siz be kardeşim.
Gerçek şampiyon kim? 😱@Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık.