TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hikmet ile Yasin birbirlerini yerken Acun ikisini de yese güzel olacak :A Büyük oylamada dondurma reis birinci olabilir. Malum fanları biliyorsun :A
Ayıboğan, Yasin ve kankası loser Gökhan'dan rahatsızım... Doğru dondurma reis ve azılı fanlarını unuttum. :A @Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık. :A

Ahahahaha. :A Hainli Fedai öldü... @Maskeli Fedai

Yunus Emre gibi meşaleyi alıp ilk haftalardan adayı terk etmekten iyidir. :A

Turabi'den sonra niye hep loserlara tutuldun sen kütük dostum :A
Ayda yılda bir konuya geldik nasıl da sevinçten birbirlerini sıvıyor hain kütükler..

Ama geri döneceğiz.. Çok güçlü şekilde..
------

Ayıboğan, Yasin ve kankası loser Gökhan'dan rahatsızım... Doğru dondurma reis ve azılı fanlarını unuttum. :A @Emre Ozansoy kendine gel ve dondurma reis yerine gerçek şampiyona oy ver artık. :A
Kolonileri dağıtacağız.. @MasacRE

Hepsini teker teker yollayacağız Şerlok beyciğim merak etme sen :A

@Emre Ozansoy seri şekilde oy atmaktan buralara bakamıyor bile artık :A

Heyatım Nisa çekya da yaşıyor ona ulaşamazsın o kadar euron yok :A
Nisa benim reisim değil artık, saldım...
Sıfır çekmesi işime gelir çünkü ünlüleri destekliyorum. Sadece söylediklerini görsel kanıtlayıcı bir görsel yakalanmış 😁😁
Ya ne kanıtı. :A Bütün takım koloni, Gökhan ve Yasin masumane iki can dost... Abi hadi ya... Ayıboğan Hikmet bu ikiliyi de alıp gitse rahatlayacak yarışma. :A
Ayda yılda bir konuya geldik nasıl da sevinçten birbirlerini sıvıyor hain kütükler..

Ama geri döneceğiz.. Çok güçlü şekilde..
------

Kolonileri dağıtacağız.. @MasacRE
Ya nereye döneceksin, paramparça olmuşsunuz siz be kardeşim. :A

Ya ne kanıtı. :A Bütün takım koloni, Gökhan ve Yasin masumane iki can dost... Abi hadi ya... Ayıboğan Hikmet bu ikiliyi de alıp gitse rahatlayacak yarışma. :A

Kim pekiyi 😱

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Hain Şerlok 😱

• Güldürdün
Reactions: Sherlock