Ben Rue-ye katlanamıyorum, ve full onun olduğu 5. bölüm tarzı bölümler benim gözümde direkt eksilerde.Ahhh harika bir sezon çıkarmışlar harikaaaaaa👏👏👏👏👏
İlk sezonda beğenmiştim ama çok ağir ilerliyordu. Hem dertlerini anlatacak hem karakter tanıtımı filan derken dizi ağir işleniyordu. Ama bu sezon ekmeğini yedikleri belli. Her hafta TT olmalar filan gerçekten değmiş konuşulmaya....
Bana göre de sezonun ilk 4 bölüm gençlik dizisi tadında gitti. Sex, içki, kavga, sex sex sex
5.bölümde sanki bir dev gördüm. Devleşen birini gördüm. Zendaya sen harika birisin gerçekten. İlk 4 bölümde yüz mimiklerinden kusucaktım ama o 5.bölümde dağitti bizi. O kapıyı nasıl kırdın??? Deli kuvveti denen şey oldu galiba Tom H. düşünsün. Deli tarafına gelmesin, vurdu mu oturtur
Bu arada gerçekten öpüşen o değil mi??? Dublör filan olmasın? Çünkü herkes şaşkın
Jules gerçekten Rue'nun dediği gibi hep bir melek, hep bir masum ayagına yatıyor. Hep beğenilmek isteniyor. SIkıcı bir karakter. Aslında kendisini değiştirmeye karar verdiğini söylemişti 00.bölümde ama değişen bişey olmadı. Yeni gelen çocukla hemen hooopp....
Rue'dan uzak dur senin gibi herkese "gönlünü" vermiyor.
Maddy bebeğim populer kız olmak artık çok klişe sana daha devrimsel hareketler lazım. İkonsun artıkMaddy bakıcılık yaptıgı cocugun annesiyle seneye ilişkiye başlar
Cassie tam bir pick me girl Zır zır her bölüm ağladı. Aktivite aracı olarak görmüş ki instagramda yayın acıp orda da ağlamiş Taam bacım en güzel sensin ve sevilmeyi hak ediyorsun. Kaptım seni!!!
Lexi, bacısının dediği gibi hiçbir hayatı yaşamadi sadece seyriciydi bizim gibi. Diziye hareket katsa da yaptıgını hoş bulmadım. Hee herkese bizim adımıza ayna tuttu orası ayrı...
Kat, Adele gibi zayıflasa okulda herkesi peşine pervane eder de Bodyshaming yapmıyoruz Yüzü çok güzel. Cesur, eğlenceli ve seviyor eğlenmeyi Kilo verse Nate'in radarına girer
Bu oğlanın adalet duygusuna hayranım. Öfke sorunu olabilir. Herkes öfkeleniyor. Ama kimseye fiziksel zarar vermiyor Duygusal zarar veriyorsa diğer tarafın suçu, napak!!? O duygusal diye. Nate de duygusal. Travmayla büyüyen birisinin bu kadar sağlam kalması şaşirtici. Bakın Rue'ya g*tü başi zor topluyor.
Babasını vurmayacaktı neden götürdü? Babası evin erkeği sensin dediği için mi? Güç gösterisi?
Babası için de "gençliğimi harcadım ben" zırvalarını da kabul etmiyorum. Ne kariyer yapmişin güreşte ne de ünlü olmuşun. Defolup gitseydin evden aldırtsaydın çocuğu. Evlendin noldu? 2 cocugun da hasarlı. Diğeri zaten senin yan sanayin gibi bişeymiş videolar filan.
İşte bunlar işi götürdü bu sezon. Diziye heycanı bu ikili getirdi.
Umarim Ash ölmez de hapishane hayatını da izleriz Tam bir psikopat çocuk
Fezco'nun konuşması annnenesi mi neydi işte o kadından yediği demir sopayla kafasına aldiği darbeden dolayı mı yavaş? Her neyse ona masumiyet katıyor. üzülüyor insan izlerken
Fedakarliği gözlerimizi doldurdu
Genel olarak ise bu sezon+18 sahneleri baya abartmişlardi. Nate haricinde bütün erkeklerin şeyini gördük. Eskiden böyle sahneler olmazdı. En fazla g*t görürdük. Sinemanın, dizilerin de bir estetiği vardi. Şimdi yüzüme vuracaklar gibi gösteriyorlar. Hepsi Netflix yüzünden oldu galiba
Bu sezon baya iyiydi. 8.5 ortalama ederi var da, öyle gönlümden koptu 9/10
Torun @dreamy sensiz izledim ama cabuk izlemeni tavsiye ederim @Sherlock en iyi yerde bırakmişin bitirmelisin @Ahmed 5.bölümde sana katılmıyorum
Yoldaşlarım bakın kimi yakaladım.. Kendine 🎈 bir dizi bulmuş övüp duruyor.. @MasacRE @MEnesMaalesef, ben güncelim. Daha doğrusu az sonra izleyeceğim 4. bölüm sonrası tam anlamıyla güncel olacağım, Netflix bizleri dizileri topluca tüketmeye alıştırdı ama haftalığın keyfi de bir başka. Bir de dizi gerçekten çok iyi gidiyor şu an... @dreamy
Bitirdim de yorum yapamadım her zaman olduğu gibi, genel bir yorum yapacağım söz. Dediklerine katılıyorum ama dizi zaten çok iyiydi bence ilk sezonuyla, bu sezon biraz daha üzerine koydu. İlk 2 bölümü yorumlarken söylemiştim zaten görüntü yönetmenliği ve müzik kullanımı inanılmaz iyi. Bu sezon daha karanlık ve sertti ayrıca, bu benim de hoşuma gitti.Ahhh harika bir sezon çıkarmışlar harikaaaaaa👏👏👏👏👏
İlk sezonda beğenmiştim ama çok ağir ilerliyordu. Hem dertlerini anlatacak hem karakter tanıtımı filan derken dizi ağir işleniyordu. Ama bu sezon ekmeğini yedikleri belli. Her hafta TT olmalar filan gerçekten değmiş konuşulmaya....
Bana göre de sezonun ilk 4 bölüm gençlik dizisi tadında gitti. Sex, içki, kavga, sex sex sex
5.bölümde sanki bir dev gördüm. Devleşen birini gördüm. Zendaya sen harika birisin gerçekten. İlk 4 bölümde yüz mimiklerinden kusucaktım ama o 5.bölümde dağitti bizi. O kapıyı nasıl kırdın??? Deli kuvveti denen şey oldu galiba Tom H. düşünsün. Deli tarafına gelmesin, vurdu mu oturtur
Bu arada gerçekten öpüşen o değil mi??? Dublör filan olmasın? Çünkü herkes şaşkın
Jules gerçekten Rue'nun dediği gibi hep bir melek, hep bir masum ayagına yatıyor. Hep beğenilmek isteniyor. SIkıcı bir karakter. Aslında kendisini değiştirmeye karar verdiğini söylemişti 00.bölümde ama değişen bişey olmadı. Yeni gelen çocukla hemen hooopp....
Rue'dan uzak dur senin gibi herkese "gönlünü" vermiyor.
Maddy bebeğim populer kız olmak artık çok klişe sana daha devrimsel hareketler lazım. İkonsun artıkMaddy bakıcılık yaptıgı cocugun annesiyle seneye ilişkiye başlar
Cassie tam bir pick me girl Zır zır her bölüm ağladı. Aktivite aracı olarak görmüş ki instagramda yayın acıp orda da ağlamiş Taam bacım en güzel sensin ve sevilmeyi hak ediyorsun. Kaptım seni!!!
Lexi, bacısının dediği gibi hiçbir hayatı yaşamadi sadece seyriciydi bizim gibi. Diziye hareket katsa da yaptıgını hoş bulmadım. Hee herkese bizim adımıza ayna tuttu orası ayrı...
Kat, Adele gibi zayıflasa okulda herkesi peşine pervane eder de Bodyshaming yapmıyoruz Yüzü çok güzel. Cesur, eğlenceli ve seviyor eğlenmeyi Kilo verse Nate'in radarına girer
Bu oğlanın adalet duygusuna hayranım. Öfke sorunu olabilir. Herkes öfkeleniyor. Ama kimseye fiziksel zarar vermiyor Duygusal zarar veriyorsa diğer tarafın suçu, napak!!? O duygusal diye. Nate de duygusal. Travmayla büyüyen birisinin bu kadar sağlam kalması şaşirtici. Bakın Rue'ya g*tü başi zor topluyor.
Babasını vurmayacaktı neden götürdü? Babası evin erkeği sensin dediği için mi? Güç gösterisi?
Babası için de "gençliğimi harcadım ben" zırvalarını da kabul etmiyorum. Ne kariyer yapmişin güreşte ne de ünlü olmuşun. Defolup gitseydin evden aldırtsaydın çocuğu. Evlendin noldu? 2 cocugun da hasarlı. Diğeri zaten senin yan sanayin gibi bişeymiş videolar filan.
İşte bunlar işi götürdü bu sezon. Diziye heycanı bu ikili getirdi.
Umarim Ash ölmez de hapishane hayatını da izleriz Tam bir psikopat çocuk
Fezco'nun konuşması annnenesi mi neydi işte o kadından yediği demir sopayla kafasına aldiği darbeden dolayı mı yavaş? Her neyse ona masumiyet katıyor. üzülüyor insan izlerken
Fedakarliği gözlerimizi doldurdu
Genel olarak ise bu sezon+18 sahneleri baya abartmişlardi. Nate haricinde bütün erkeklerin şeyini gördük. Eskiden böyle sahneler olmazdı. En fazla g*t görürdük. Sinemanın, dizilerin de bir estetiği vardi. Şimdi yüzüme vuracaklar gibi gösteriyorlar. Hepsi Netflix yüzünden oldu galiba
Bu sezon baya iyiydi. 8.5 ortalama ederi var da, öyle gönlümden koptu 9/10
Torun @dreamy sensiz izledim ama cabuk izlemeni tavsiye ederim @Sherlock en iyi yerde bırakmişin bitirmelisin @Ahmed 5.bölümde sana katılmıyorum
Ben 🎈 şeyler izlemem ve övmem... Euphoria asla 🎈 değil, güncel en kaliteli dizilerden birisi kudurmayın kütükler, gelin beraber izleyelim.
Bir niyetim vardı,şimdilik vazgeçtim.Bakarsam da sex sahnelerine göz atarım.Bitirdim de yorum yapamadım her zaman olduğu gibi, genel bir yorum yapacağım söz. Dediklerine katılıyorum ama dizi zaten çok iyiydi bence ilk sezonuyla, bu sezon biraz daha üzerine koydu. İlk 2 bölümü yorumlarken söylemiştim zaten görüntü yönetmenliği ve müzik kullanımı inanılmaz iyi. Bu sezon daha karanlık ve sertti ayrıca, bu benim de hoşuma gitti.
Sezonun yıldızı da net bir şekilde Fez ayrıca.
Ben 🎈 şeyler izlemem ve övmem... Euphoria asla 🎈 değil, güncel en kaliteli dizilerden birisi kudurmayın kütükler, gelin beraber izleyelim.
Evet müzikleriyle de çok iyiydi Bekliyorum yorumunuBitirdim de yorum yapamadım her zaman olduğu gibi, genel bir yorum yapacağım söz. Dediklerine katılıyorum ama dizi zaten çok iyiydi bence ilk sezonuyla, bu sezon biraz daha üzerine koydu. İlk 2 bölümü yorumlarken söylemiştim zaten görüntü yönetmenliği ve müzik kullanımı inanılmaz iyi. Bu sezon daha karanlık ve sertti ayrıca, bu benim de hoşuma gitti.
Bu durum benim de dikkatimi çekmişti yoldaşlarım. Seviyor bu adam böyle 🎈 şeyleri. Rahatsızım kendisinden...Bitirdim de yorum yapamadım her zaman olduğu gibi, genel bir yorum yapacağım söz. Dediklerine katılıyorum ama dizi zaten çok iyiydi bence ilk sezonuyla, bu sezon biraz daha üzerine koydu. İlk 2 bölümü yorumlarken söylemiştim zaten görüntü yönetmenliği ve müzik kullanımı inanılmaz iyi. Bu sezon daha karanlık ve sertti ayrıca, bu benim de hoşuma gitti.
Olsun yine de şu an için izlemediğimden @Maskeli Fedai yoldaşımın yanında olup bu dizinin 🎈 olduğunu söyleyeceğimYalnız @MasacRE de izlicem diyordu Plan program yapıyorduk
Evet müzikleriyle de çok iyiydi Bekliyorum yorumunu
İzlediğinde yoldaşini satmiş olacaksınBu durum benim de dikkatimi çekmişti yoldaşlarım. Seviyor bu adam böyle 🎈 şeyleri. Rahatsızım kendisinden...
------
Olsun yine de şu an için izlemediğimden @Maskeli Fedai yoldaşımın yanında olup bu dizinin 🎈 olduğunu söyleyeceğim
Bizim işimiz satmak zaten. Alışkın o böyle şeylereİzlediğinde yoldaşini satmiş olacaksın
Dizi için değer zatenBizim işimiz satmak zaten. Alışkın o böyle şeylere
Sen de Succession izle. Şu ana kadar konu sinek avlıyor ama 4. sezon zamanı geldiğinde yıkacağız buraları @SherlockDizi için değer zaten
Aklımda o dizi ama Euphoria gibi çabuk tüketebileceğimi sanmıyorum Yaza atarım yineSen de Succession izle. Şu ana kadar konu sinek avlıyor ama 4. sezon zamanı geldiğinde yıkacağız buraları @Sherlock
Yaza at ama yazın izle mutlaka 3. sezon birkaç ay önce bitti zaten. Daha var 4. sezona. Yazın günde bir bölüm bile izlesen bir ayda hallourAklımda o dizi ama Euphoria gibi çabuk tüketebileceğimi sanmıyorum Yaza atarım yine
Ben izlerim dedim mi izlerim de sen asıl izlicem dediklerini izleYaza at ama yazın izle mutlaka 3. sezon birkaç ay önce bitti zaten. Daha var 4. sezona. Yazın günde bir bölüm bile izlesen bir ayda hallour
Yalnız @MasacRE de izlicem diyordu Plan program yapıyorduk
Evet müzikleriyle de çok iyiydi Bekliyorum yorumunu
Biz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈 olarak gündemimizde yer alacaktırBu durum benim de dikkatimi çekmişti yoldaşlarım. Seviyor bu adam böyle 🎈 şeyleri. Rahatsızım kendisinden...
------
Olsun yine de şu an için izlemediğimden @Maskeli Fedai yoldaşımın yanında olup bu dizinin 🎈 olduğunu söyleyeceğim