Neden??Yorum yaparsam ceza alırım, o sebeple susuyorum.
Neden??Yorum yaparsam ceza alırım, o sebeple susuyorum.
Yorumum politik bir benzetme de ondan.Neden??
Işid'e katılmış galiba.Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 115510
@Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch
Afgan ordusundayken görevden atılmış galiba arama emri çıkmışUzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ahanda aklımdaki yorumu yapan olmuş. @serhattIşid'e katılmış galiba.
Afgan ordusundayken görevden atılmış galiba arama emri çıkmış
afgan kaçaği işid yanlısını mı kıskanacam
Sen katıl oraya, ne anlarsın zaten maldan.Işid'e katılmış galiba.
Aşırı iyiUzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ağzını yırtarım senin, her sakal uzatan öyle mi oluyor, maganda bunak!!!afgan kaçaği işid yanlısını mı kıskanacam
Maganda da olabilir doğru diyorsunAğzını yırtarım senin, her sakal uzatan öyle mi oluyor, maganda bunak!!!
Sana benzer maganda, defol git gözümün önünden!!!Maganda da olabilir doğru diyorsun
Halüsinasyon görüyorsundur yokluguma dayanamadiğin için Yoksa ben kendi evimdeyim senin müştemiliyatta değilim(orası da benim mülküm ya neyse)Sana benzer maganda, defol git gözümün önünden!!!
Müsvedde görmek istiyorsan Akın Akınözü'ne bakabilirsin bi de beyaz çorap giyse tam kekoUzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ayy zavallı sen iyice bunamışsın hep geçmişte yaşıyorsun. Senin bu dediklerin ben yalıya gelin olmadan önceydi.Halüsinasyon görüyorsundur yokluguma dayanamadiğin için Yoksa ben kendi evimdeyim senin müştemiliyatta değilim(orası da benim mülküm ya neyse)
Nolmuş buna böyle?Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü. Kudurun erkek müsveddeleri. @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Sonunda zevkli biri.Aşırı iyi
Aşırı iyi
Zevksiz. .ss
Sağol canımSonunda zevkli biri.
dedi 😱