Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağlaHanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.![]()
Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağlaHanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.![]()
Kıskansam bunu mu kıskanırım bundan daha yakışıklı bir sürü adam varken.Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağlaKISKANÇ!!!!
Var o bir gerçekte bunun da hakkını yedirmem kaymak gibi adam, içim gidiyor gördükçeKıskansam bunu mu kıskanırım bundan daha yakışıklı bir sürü adam varken.![]()
İltifat edilecek bir tarafı yokinsan g*y olmasa bile birkaç iltifat edesi gelir bu adama, donuk herif seni![]()
nasıl yok, taş değil mi 😱İltifat edilecek bir tarafı yok
Avcı karakteri iyiydi sadece.![]()
Çağlar'ın tırnağı olamazavatarındakine bin basar![]()
Olmasına gerek yok fark atar taşlığıylaÇağlar'ın tırnağı olamaz![]()
Çirkin ya, valla beni çekemedi bi.
Teknede olan.![]()
Şaşırtmadın
Başka yok mu![]()
Hanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.![]()
İltifat edilecek bir tarafı yok
Avcı karakteri iyiydi sadece.![]()
@Çiğdem teknedeki foto için hanzo demişti gözleri bozuk bunak hogatha. SsÇirkin ya, valla beni çekemedi bi.![]()
Neden 😱 Çekici bi yanı varÇirkin ya, valla beni çekemedi bi.![]()
O maldan ne anlar be@Çiğdem teknedeki foto için hanzo demişti gözleri bozuk bunak hogatha. Ss
Halbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?Neden 😱 Çekici bi yanı var![]()
Evet bayağı benzer ama nasıl beğenmiyorsun şaştımHalbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?
Ne bileyim ya, bana yakışıklı gelmiyor nedense.![]()
Ne zevkiHalbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?
Ne bileyim ya, bana yakışıklı gelmiyor nedense.![]()