Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağla KISKANÇ!!!!Hanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.
Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağla KISKANÇ!!!!Hanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.
Kıskansam bunu mu kıskanırım bundan daha yakışıklı bir sürü adam varken.Tüm fotoları birbirinden daş maşallah, çatla kudur ağla KISKANÇ!!!!
Var o bir gerçekte bunun da hakkını yedirmem kaymak gibi adam, içim gidiyor gördükçeKıskansam bunu mu kıskanırım bundan daha yakışıklı bir sürü adam varken.
İltifat edilecek bir tarafı yokinsan g*y olmasa bile birkaç iltifat edesi gelir bu adama, donuk herif seni
nasıl yok, taş değil mi 😱İltifat edilecek bir tarafı yok
Avcı karakteri iyiydi sadece.
Çağlar'ın tırnağı olamazavatarındakine bin basar
Olmasına gerek yok fark atar taşlığıylaÇağlar'ın tırnağı olamaz
Çirkin ya, valla beni çekemedi bi.
Teknede olan.
Şaşırtmadın
Başka yok mu
Hanzo gibi çıkmadığı tek fotoğraf olduğu için 8.
İltifat edilecek bir tarafı yok
Avcı karakteri iyiydi sadece.
@Çiğdem teknedeki foto için hanzo demişti gözleri bozuk bunak hogatha. SsÇirkin ya, valla beni çekemedi bi.
Neden 😱 Çekici bi yanı varÇirkin ya, valla beni çekemedi bi.
O maldan ne anlar be@Çiğdem teknedeki foto için hanzo demişti gözleri bozuk bunak hogatha. Ss
Halbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?Neden 😱 Çekici bi yanı var
Evet bayağı benzer ama nasıl beğenmiyorsun şaştımHalbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?
Ne bileyim ya, bana yakışıklı gelmiyor nedense.
Ne zevkiHalbuki zevklerimiz de benzer, bu nasıl istisna çıkmış?
Ne bileyim ya, bana yakışıklı gelmiyor nedense.