Kanal D Camdaki Kız - Dizi Yorumları

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Gerçi tokat yemek Sedat için ceza değil ama olsun en azından Nalan pasif pasif oturmayı bırakmış sonunda. :A
Tokat Sedata ödülse pasif olmakta Nalan için zevktir:A

Şöföre yanlamaya başlayınca gerçekleri görmesi beni sinir ediyor:T: Züleyha gibi bir erkek bulmadan diğerine tekme basıyor:T: Güçlü kadın izleyemicez. Bir tane vardı onu da bu sezon mahvettiler:T:

(Nerden nerelere bağladım)

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Tokat Sedata ödülse pasif olmakta Nalan için zevktir:A

Şöföre yanlamaya başlayınca gerçekleri görmesi beni sinir ediyor:T: Züleyha gibi bir erkek bulmadan diğerine tekme basıyor:T: Güçlü kadın izleyemicez. Bir tane vardı onu da bu sezon mahvettiler:T:

(Nerden nerelere bağladım)
Hayri'den de kendisine hayır gelmeyeceği için daha çok çekeceği var evet. :T: Gelecek sene bu zamanlarda da ona tokadı yapıştırır artık. :F

• İlginç
Reactions: Forumdash
Onda da mı yüzü gülmüyor😱 Spoiler verebilirsin:A Seneye izlemeyeceğim kesin gibi:X
Hatta Sedat'tan bile daha beter ama belki değiştirirler bilemeyeceğim. :A Buraya göz atabilirsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hatta Sedat'tan bile daha beter ama belki değiştirirler bilemeyeceğim. :A Buraya göz atabilirsin. :A

Bıyık ve deri ceketi kalsaydı ihtimal verirdim ama bıyık kesildi imaj değişti bence bişey cekmeyecek gibi:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat