Maskeli Fedai
Favori Üye
İyyy inş nisoşun ağlar. Ss@Maskeli Fedai ve @xemrexxx kazandıkları savaş yok, Sarı Papatya gitmiş.![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 115229
Biz 10 yıldır buradayız kimse yerimizden edemedi çok şükürElemeye de senden başlamalı
------
Cuma dizileri zayıf zaten, Acun abim yok eder onları
------
Papatyanı yolladık, şimdi sırada Sercan var. Düşmanlarımızın hepsini teker teker göndereceğiz@Sherlock
Reisim söz konusu olduğunda beni de etiketleElemeye de senden başlamalı
------
Cuma dizileri zayıf zaten, Acun abim yok eder onları
------
Papatyanı yolladık, şimdi sırada Sercan var. Düşmanlarımızın hepsini teker teker göndereceğiz@Sherlock
Sıkıntı yok. Ogeday, Berkan, Anıl üçlüsü onun da icabına bakarSercan'ı bireysele kadar elediniz elediniz yoksa sıkıntı büyük.. @Sherlock
Nagehan Atakanı döver
Nagihan Barış'ın önüne geçti galiba senin içinYunus Emre'nin ismi açıklandığında ne kadar ağlamış Yunus Emre.Daha önce dediğim gibi papatyayı sevmesem de gittiği için üzülüyorum..
Biraz kurt bakışlım, biraz şampiyonum duracak.Nagihan Barış'ın önüne geçti galiba senin için![]()
Dondurma reisin loserlığı beni bile bıktırdı demiyorsun da.Biraz kurt bakışlım, biraz şampiyonum duracak.![]()
Barış'ım ve beni bıktırmak... Yok artık. 😱Dondurma reisin loserlığı beni bile bıktırdı demiyorsun da.@MasacRE
Biraz kurt bakışlım, biraz şampiyonum duracak.![]()
Şerlok beyciğim muhteşem tespitleriyle ortama giriş yapmışDondurma reisin loserlığı beni bile bıktırdı demiyorsun da.@MasacRE
Dondurma reisin loserlığı beni bile bıktırdı demiyorsun da.@MasacRE
Barış'ım ve beni bıktırmak... Yok artık. 😱
Dondurmacı reise yaktık..Şerlok beyciğim muhteşem tespitleriyle ortama giriş yapmış![]()
Aycan'a yak... Papatyaya yak... Dondurmacıya yak... Ne olacak bu halimiz böyle @Sherlock beyciğimDondurmacı reise yaktık..
Neymiş ödül kaçırdım o kısmıÖdül güzelmiş...Umarım Ünlüler kazanır da şampiyonum ve kurt bakışlım doyar.
![]()