TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim görünümlü ama atışta iyi demiştim :A Elif, ünlülerin en hızlısı normal.
Ayşe dediğim gibi geçen sene rakipleri zayıftı. Bundan dolayı performansını bilemem ama pozitif, Güler yüzlü bir yarışmacı. Gönüllülerin kızları için bir engel. Sms'i de iyi biri. Zamanla açılır.
Nisa ve Merve neden 2 oyun üst üste eşleştiler. Kural yok demek ki
Sen seviyorsun o halde sevmeyen birinden dinlemek kendisini neden sevmiyor diye :A Elif hızlı ama Nisa ile Sude ona yakın gidebiliyor. İlk oyun olduğu için de böyledir, daha hızlanır ama bir Nisa reisim olamaz elbet :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Nisa'yı bazen çok seviyorum, bazen nefret ediyorum çok garip. Ama hiçbir zaman bir Merve Aydın olamayacak bence.

Çok iyi oldu :A 3 oyunu Gizem verdi :A Nagihan olsa almışlardı. Nagihan 3 oyun vermezdi
Şu şartlarda bile zor kazandık, ah Acun ah ne diyeyim ki ben sana. En başta konuşup duruyordu bir de takımlar çok dengeli diye :A Kadınlarda ünlüler bariz güçlü yani bu bir gerçek.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
ben Nisayı ilk kez izleyen birisi olarak hiç şaşırmadım :A :A şaka maka böyle devam edersi Kıbrıs garantili
Nisa çok hızlıdır ama atışları çok güven vermez. Bu oyunda üç oyun üst üste müthiş atışlar yaptı. Buna pek fazla denk gelemezsin. Bir iyi atıp bir batırdığı çok olur atışlarda :A

Adem Hikmet'e atış bile göstermedi. Seninkinden olmayacak bu sene :A @Dosi
------

Atakan da açıldı bu ara. Şampiyon moduna dönüş yapıyor gibi yavaştan :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam