TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sanki Acil konsey olayında lafları Hikmet'e gibi :A
Yapacağı şey onlardan birini ünlülere yollamak olur aynı olay olmasın diye. Bu durumda Hikmet'i yollaması gerekir çünkü orda Yunus Emre ilede fiziki temas vs olmuştu :A
Parvizi de karşı tarafa yollarlar belki. Barış veya Sercan diyeceğim ama sanmam :A ünlü erkekleri zaten güçsüz, Yasin'i onlara yollamasaşar bari ama ünlülere gidecek her gönüllü iş yapar gibi :A @BARON男爵
"Önce sözlü, sonra fiziki temas" diyor. O hamleyi yapan da Yasin'di. Hikmet'e diyor mudur bilmem, belki ters köşe olur.

Diskalifiye olacağını kesinlikle düşünmüyorum. En az 6 en fazla 10 ödülden yararlanmama ve takım değiştirme verir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
"Önce sözlü, sonra fiziki temas" diyor. O hamleyi yapan da Yasin'di. Hikmet'e diyor mudur bilmem, belki ters köşe olur.

Diskalifiye olacağını kesinlikle düşünmüyorum. En az 6 en fazla 10 ödülden yararlanmama ve takım değiştirme verir. :A
Belki Hikmet bir şey demiştir Yasin'e ve ondan dolayı Yasin ona doğru gitti. Bunu bilemeyiz :A farklı gösterip olayın iç yüzünü sonradan açıkladıkları oluyor. diskalifiye olmaz, düşün Yasin diskalifiye, Emre sms ile elenme. Geriye erkek yarışmacı kalmaz :A
Dora'da gelecek diyorlar.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Belki Hikmet bir şey demiştir Yasin'e ve ondan dolayı Yasin ona doğru gitti. Bunu bilemeyiz :A farklı gösterip olayın iç yüzünü sonradan açıkladıkları oluyor. diskalifiye olmaz, düşün Yasin diskalifiye, Emre sms ile elenme. Geriye erkek yarışmacı kalmaz :A
Dora'da gelecek diyorlar.
Fragmanları öyle bir hazırlıyorlar ki bölümü izleyene kadar bir sürü teori kurup, onlara inanıyoruz ama bölümü izleyince bambaşka bir şey çıkıyor. Bu da öyle olursa şaşırmam. :A

Diskalifiye olmaz, ama eğer olursa da eleme olmaz diye düşünüyorum. :A Dora kim bilmiyorum. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ünlüler geçme yada 5 ödül ve oyundan men bekliyorum..
Diskalifiye emin olamadım.

Bakalım Ünlüler Sayı Makineleri Gizem ve Aşkım ile neler yapacaklar...

Mert ve Bora nında Atakanın buyunduruluğuna gireceğini düşünmezdim..

Parviz, Batuhan ve Sercan zaten Atakanın ağzına bakıyor.

Adem ve Barış ayrı bir kale....

Gönüllüler zaten Allaha havale...

Bizim hakkımızda nasıl konuşuyorsun sen hain kütük.. @Sherlock
------

Acun abim bir yolunu bulur bu dörtlüyü elemez gibime geliyor :A

Ayrıca @Dosi hanım iki maaşını da oy olarak Yunus Emre reyize attı.. Vallahi bu yaptığın iyiliği unutmayacağız @Dosi hanım..
------

Bum reyiz gerekeni yaptı ve güreşçiyi sindirdi :A
Yok yok bu sefer eleme var artık, senin papatya gidiyor :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Maskeli Fedai
Berna iyi ki yendi Sema'yı. Seda ve Sema sürekli garanti sayı alıyor. Diğer tüm yarışmacılar başka isimlerle yarışanlar.
Sema önce Evrim, sonra Berna'yı aldı. Güçlü ama o oyunda kötü olanı görünce hemen onu seçiyor :A
Seda ise her seferinde bana farketmez deyip Gizem'i alıyor :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ayşe’yi sevmiyordum geçen sene ama bu sene gönüllülerde en seveceğim kadın yarışmacı olabilir. @dreamy duymasın, hiç sevmez :An
Evet geçen sene başarılıydı ama rakipler iyi değildi :A ünlülere karşı asıl performansı göreceğiz. Hafif kilolu Evrim modu görsel olarak ama atışlarda bitirici biriydi. Nisa ve Sude için iyi bir rakip olacak :A gönüllülerde sonlara kalacak kadın yarışmacı olur. Ortalık karıştırıcı diyemem, öyle bariz görmedim gibi ama sessiz değil kesinlikle. Kendisi yedek sayılmaz zaten. Acun aylardır ısrar ediyor, sağlık problemleri medeni ile hayır diyordu ama demek ki yüklü bir para teklif edildi :A

Yasin ve Yunus Emre döndüler adaya. Artık 2şer kalınıyor sürgün adasında.

------

Yasin’e oy attım.
Sevmeyeni çok vardı yorumlarda denk geldiğim kadarıyla. Sinsi bir tip falan mı acaba. Bilmiyorum, izleyince görürüm ben de :A Şimdi ilk oyununa çıktı. Elif'ten baya fark yedi. Atışları iyiyse bile onu gösterebilmesi için biraz daha hızlı olması lazım. İlerleyen oyunlarda hızını arttırmasını ümit ediyorum :A
------

Sanki Acil konsey olayında lafları Hikmet'e gibi :A
Yapacağı şey onlardan birini ünlülere yollamak olur aynı olay olmasın diye. Bu durumda Hikmet'i yollaması gerekir çünkü orda Yunus Emre ilede fiziki temas vs olmuştu :A
Parvizi de karşı tarafa yollarlar belki. Barış veya Sercan diyeceğim ama sanmam :ANisa'dan dolayı.
ünlü erkekleri güçsüz, Yasin'i onlara yollamasalar bari ama ünlülere gidecek her gönüllü iş yapar gibi :A @BARON男爵
6 ödülden yararlanamama cezası verdi. Bu sene takım karıştırma işlerine hiç girişmedi Acun ilginç bir şekilde :A Konseyden önce 1 saat toplantı yapmışlar. Orada bence Yasin'i diskalifiye etmememize nasıl bahane bulalım diye düşünmüşlerdir çoğunlukla. En sonda da sürgünden gelmesini bahene edelim diye bir karara varmışlar :A
------

Berna iyi ki yendi Sema'yı. Seda ve Sema sürekli garanti sayı alıyor. Diğer tüm yarışmacılar başka isimlerle yarışanlar.
Sema önce Evrim, sonra Berna'yı aldı. Güçlü ama o oyunda kötü olanı görünce hemen onu seçiyor :A
Seda ise her seferinde bana farketmez deyip Gizem'i alıyor :A @MasacRE
Kardeşlerin al birini vur ötekine :A Neyse Seda takıma puan getirsin de gerisi önemli değil :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sevmeyeni çok vardı yorumlarda denk geldiğim kadarıyla. Sinsi bir tip falan mı acaba. Bilmiyorum, izleyince görürüm ben de :A Şimdi ilk oyununa çıktı. Elif'ten baya fark yedi. Atışları iyiyse bile onu gösterebilmesi için biraz daha hızlı olması lazım. İlerleyen oyunlarda hızını arttırmasını ümit ediyorum :A
Evrim görünümlü ama atışta iyi demiştim :A Elif, ünlülerin en hızlısı normal.
Ayşe dediğim gibi geçen sene rakipleri zayıftı. Bundan dolayı performansını bilemem ama pozitif, Güler yüzlü bir yarışmacı. Gönüllülerin kızları için bir engel. Sms'i de iyi biri. Zamanla açılır.
Nisa ve Merve neden 2 oyun üst üste eşleştiler. Kural yok demek ki

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam