TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Adem-Ogeday arasında gidip gelir bence de sayın Gs’li dostum, diğerleri anca bir noktaya kadar…

Sayın Gs’li dostum Aycan gittiğinde senin için yaktım…
Diğerleri zorlayamaz bu performanslarla sayın Gs'li dostum..

He ya Aycan'a üzüldük sayın Gs'li dostum.. Yarışmanın güzellik ortalamasını tek başına yukarıya çıkaran bir isimdi.. 🚬🚬

Diğerleri zorlayamaz bu performanslarla sayın Gs'li dostum..

He ya Aycan'a üzüldük sayın Gs'li dostum.. Yarışmanın güzellik ortalamasını tek başına yukarıya çıkaran bir isimdi.. 🚬🚬
Avatar Atakan ve göbekli Sercan büyük hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum, şurada Turabi ve Hilmicem olacaktı…

Sorma sayın Gs’li dostum… Güzellik olarak yeri dolmadı, Sude falan idare eder işte… 🚬

Yasin'in o tipi bence damga vurdu :A
Gönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş :A
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch

Avatar Atakan ve göbekli Sercan büyük hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum, şurada Turabi ve Hilmicem olacaktı…

Sorma sayın Gs’li dostum… Güzellik olarak yeri dolmadı, Sude falan idare eder işte… 🚬
Sercan'a evli adam rolü yaramamış sayın Gs'li dostum.. Atakan ise hazırlanmamış.. Turabi ve Hilmi kesin olmalıydı, Ardahan mardahan izliyoruz bunlar yerine..

Damla gelmeli..

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Gönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş :A
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch
Bu nasıl Survivor anlamadım her gün yemek yiyorlar :A Mis gibi yaşam sürüyorlar işte :A

Acun'un mavilerde sevdiği çok isim var. Klasik Acun işte..

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam