TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yorma kendini @Emre Ozansoy @Angelica ve Nisayı sevmeyen diğerlere bu konuda istediğin kadar doğruları yaz görmek istemeyecekler

Görmek isterim ben izlediğimi yorumladım konuşmadan sonra devam ettiler ve nisada yakın davranmış ayrıca ben konuşuyorum emreyi niye kattın şimdi :D
------

Öğrendiği zaman söyledi zaten. Sude ozaman net birşey demedi. Kıza niye tavır alsın. O an hatalı olan Mert'ti. Bugün onların herşeye rağmen devam ettiğini öğrendi ve bugünden sonra yakın davranırsa ozaman linçle. Hâlâ ne Sude'yi nede Mert'i kınıyorsun.
Havalimanında Mert ile Sude'yi sevgili olarak görmedi ki sürekli onu yazıp duruyorsun :A ilişkilerini adada öğrendi.

Zeynep senin yanına geldi dedi Nisa demek ki biliyor cnm tamam mı :D

Aşkım'ın gitmemesi gerekiyordu zaten öyle de olmuş. Geldiği gün, Ezgi'ye ve Berna'ya karşı olsa da kazandığı oyunlar kurtardı. Ama ilk potada hala daha en büyük gitme adayı.

Nisa, Makbuleyi korumak adına kendini hırpaladı, parçaladı..
Benim derdim sen değilsin, ben Makbuleyi savunuyorum diyor ama bu olayı Sude ile çözemez bu saatten sonra

İletişim kurulmadanda çözemezler, bundan kaynaklı çok fazla uzattığı için Nisa da yeryer linç yiyor.. Eksik Türkçesi ilede anlatmak istediklerini doğru anlatamadığı için belkide doğru dediği yalnış anlaşılıyor.

Sude, Merti herşeye rağmen kabullendikten sonra Nisa artık Sude yada Merte tavır, trip yada laf atarak bu sorunu çözemez.

Ogeday hiç Nisanın yanında değil... Makbulede konu hakkında sessiz(Belkide Sus payı aldı)

Nisa yı sevmediğim doğrudur, tebrik ederim, eksik Türkçesiyle 2 sevgili bir platonik yarattı ve yakın arkadaşını kurtarmaya çalışıyor bunlar burdakiler çek cumhuriyeti bilmiyoruz...

Sonuç olarak Nisa artık daha fazla konuya müdahil olmamalı bana göre. Kendi zarar görmeye devam edecektir.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Öğrendiği zaman söyledi zaten. Sude ozaman net birşey demedi. Kıza niye tavır alsın. O an hatalı olan Mert'ti. Bugün onların herşeye rağmen devam ettiğini öğrendi ve bugünden sonra yakın davranırsa ozaman linçle. Hâlâ ne Sude'yi nede Mert'i kınıyorsun.
Havalimanında Mert ile Sude'yi sevgili olarak görmedi ki sürekli onu yazıp duruyorsun :A ilişkilerini adada öğrendi.
Allah yardımcın olsun ben okurken yoruldum. :A Ne güzel tane tane anlatmışsın ama boşa çaba biliyorsun böyle konuşmalarda ne desen de yanlış düşünen sen olursun. :A

Bu olayda bariz suçlu Mert ve Sude'yken Nisa'nın eleştirilmesini anlamıyorum. (Genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın, uğraşamam) Neyse ki Twitterda ve diğer yerlerde olayı anlayıp Nisa’ya hak verenler var. :A

Hem Makbule'yle hem Sude'yle sevgililik oynayan Mert eleştirileceğine Nisa eleştiriliyor şaka gibi. Türkiye toplumunun özeti erkek yapar kadın laf yer. :A

Bu sezon bu aşk olayları çok sıktı zaten doğru düzgün izlemiyorum denk gelince de bu olaya denk geldim dün baya sinirlendim. :A

Allah yardımcın olsun ben okurken yoruldum. :A Ne güzel tane tane anlatmışsın ama boşa çaba biliyorsun böyle konuşmalarda ne desen de yanlış düşünen sen olursun. :A

Bu olayda bariz suçlu Mert ve Sude'yken Nisa'nın eleştirilmesini anlamıyorum. (Genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın, uğraşamam) Neyse ki Twitterda ve diğer yerlerde olayı anlayıp Nisa’ya hak verenler var. :A

Hem Makbule'yle hem Sude'yle sevgililik oynayan Mert eleştirileceğine Nisa eleştiriliyor şaka gibi. Türkiye toplumunun özeti erkek yapar kadın laf yer. :A

Bu sezon bu aşk olayları çok sıktı zaten doğru düzgün izlemiyorum denk gelince de bu olaya denk geldim dün baya sinirlendim. :A

Ben anlatamıyorum kendimi sanırım sizde anlamamakta ısrar ediyosunuz Sude dedi ki madem öyle bana niye yakın davrandın niye saçımı ördün niye beraber denize girdin dedi işte bu yüzden diyorum ki Nisaya madem havalaanında duydun yanına Mert in yanına gittiğini öğrendin Makbule de yakın arkadaşın neden Sudeye yakın davranırsın uzak dursana kızdan yakın davranmasana bu davranışından dolayı Nisayı eleştiriyorum ve samimiyetine inanmıyorum izlemyorsun Özgür anlamıyorlar diye beni eleştiremezsin tamam mı ha Merti de savunanan yok bunuda anla Özgür tamam mı ablacım bir daha senden büyük biri için anlamıyorlar boşuna yorma kendini gibi yorum yapma Özgür

Ya yeter burdan lafı uzatma bari :A
Nisa adada bunların bir süredir birlikte olduğunu duymuştu. Öğrendiği an zaten açıkladı kıza. Farkındaysan Sude her seferinde teşekkür ediyor Nisa'ya uyardı diye. Daha bugün 2 kere dedi. Hava limanında Sude olayını bilmiyordu. Arkadaşım ile öpüşüp 10 daklka sonda yanına gelmiş diyor. Orda demek istediği ayrı.
Neyse bana Nisa'yı bile savundurtunuz :A @MasacRE Barış aşkından Nisa'ya laf atacak yer arıyorsunuz. Nisacı olmayan ben bile Nisa haklı diyorsam dağılalım :A
Vay bee. Bugünleri de mi görecektik. Dosi hanım resmen Nisa reisimi savunmuş. Bu sözlerinizle beni duygulandırdınız Dosi hanım...
6fbc1ab9e8d696664717fb16dbbaeba6b48f021e.png

------

Yesssss beeeee Ezgi gitti Aşkım kaldı @MasacRE :A :A :A
Yetmez ama evet :A Daha baya bir temizlememiz gereken yarışmacı var takımda ama başlangıç olarak Ezgi iyidir.