TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa :bhr: @MasacRE :A

Bu laflardan sonra Nisa'nın artık uzatmaması gerekir.

Sude bugünden itibaren Mert'in onu seçtiğini düşünüp vazgeçmez zaten. Ekranlarda seçiminin dışardaki değilde kendisi olduğunu düşünüp artık bulutların üstündedir :A

O da olacak merak etme :A bak yukardaki mesajı hazır etmiştim ama yollamayı unutmuşum.
Sude aşkına sahip çıkan fedakar kadın imajı çizmek istiyor demek ki :A

Mert ben Makbule ile çoktan ayrılmıştım deyip sıyrılabilir. Makbule sessiz kaldığı için Nisa'ya laf atanlar oluyor.
Valla benim Twitter'da falan gördüğüm genelde Nisa destekleniyor bu konuda, Sude ile Mert gömülüyor.

Nisa reisim çok güzel söyledi Sude'ye kendine saygısı olmayan bir kadınsın diyerek. HARİKASIN NİSA :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Valla benim Twitter'da falan gördüğüm genelde Nisa destekleniyor bu konuda, Sude ile Mert gömülüyor.

Nisa reisim çok güzel söyledi Sude'ye kendine saygısı olmayan bir kadınsın diyerek. HARİKASIN NİSA :bhr:
Bu konuda Nisa'ya sonuna kadar hak veriyorum. Bu saatten sonra uzatmasın yoksa yıpranan o olur. Bundan sonrası ona kötü olarak döner.

Neyse şimdi modum bu:

Anticipation Popcorn GIF

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bu konuda Nisa'ya sonuna kadar hak veriyorum. Bu saatten sonra uzatmasın yoksa yıpranan o olur. Bundan sonrası ona kötü olarak döner.

Neyse şimdi modum bu:

Anticipation Popcorn GIF
Diyeceğini dedi zaten. Bir de konseyde konuşulacak kaçınılmaz bir şekilde. Ondan sonra bence de uzatmasına gerek yok, gerekeni söyledi zaten reisim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Neyse şimdi modum bu:

Anticipation Popcorn GIF

Nesine hak verdin madem havaalanında duydun bunu öğrendin neden yakın davrandın neden saçını ördün sen yaparmıydın zeynep ogeday sude sormasa nisa hiç birşey demicek ya:D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nesine hak verdin madem havaalanında duydun bunu öğrendin neden yakın davrandın neden saçını ördün sen yaparmıydın zeynep ogeday sude sormasa nisa hiç birşey demicek ya:D
Ya yeter burdan lafı uzatma bari :A
Nisa adada bunların bir süredir birlikte olduğunu duymuştu. Öğrendiği an zaten açıkladı kıza. Farkındaysan Sude her seferinde teşekkür ediyor Nisa'ya uyardı diye. Daha bugün 2 kere dedi. Hava limanında Sude olayını bilmiyordu. Arkadaşım ile öpüşüp 10 daklka sonda yanına gelmiş diyor. Orda demek istediği ayrı.
Neyse bana Nisa'yı bile savundurtunuz :A @MasacRE Barış aşkından Nisa'ya laf atacak yer arıyorsunuz. Nisacı olmayan ben bile Nisa haklı diyorsam dağılalım :A

Battaniyesini toplamış, getirmiş bunu da mağfiret gibi anlatıyor Egoday. :A Sen gitmişsin kaç yıllık arkadaşını, dostunu sürgüne göndermişsin daha ne anlatıyorsun?

Ya yeter burdan lafı uzatma bari :A
Nisa adada bunların bir süredir birlikte olduğunu duymuştu. Öğrendiği an zaten açıkladı kıza. Farkındaysan Sude her seferinde teşekkür ediyor Nisa'ya uyardı diye. Daha bugün 2 kere dedi. Hava limanında Sude olayını bilmiyordu. Arkadaşım ile öpüşüp 10 daklka sonda yanına gelmiş diyor. Orda demek istediği ayrı.
Neyse bana Nisa'yı bile savundurtunuz :A @MasacRE Barış aşkından Nisa'ya laf atacak yer arıyorsunuz. Nisacı olmayan ben bile Nisa haklı diyorsam dağılalım :A

Öğrendiği anmı açıkladı kıza bence dikkatli izlememişsin Zeynocum benim bir daha aç izle bunu tamam mı pardon bilmiyordu da senin yanında geldi diye niye dedi o zaman adaya gidip kaç hafta bekledi de niye demedi Ogeday Sude konuşması olmasa Nisa ağzını açıp demicekti zeynep ya ne demek istedi orda :DNisayı haklı bulman çok yanlış bence

Öğrendiği anmı açıkladı kıza bence dikkatli izlememişsin Zeynocum benim bir daha aç izle bunu tamam mı pardon bilmiyordu da senin yanında geldi diye niye dedi o zaman adaya gidip kaç hafta bekledi de niye demedi Ogeday Sude konuşmasıl olmasa Nisa ağzını açıp demicekti zeynep ya ne demek istedi orda :D
Türkçesinde ifade edişi öyle. Ona sevgi sözcükleri söyleyip 10 dakika sonra yanına gelmiş demek ki tarzında bu cümle o.
Bunu izlersen olay ilk patlak verdiğinde Nisa daha ozamanın dününde bunların birlikte olduğunu öğrendiğini söylüyor.
Ayrıca sen burda Mert'e laf atacağına ve Sude'nin olayı öğrendikten sonra hâlâ devam etmesine yorum yazacağına, arkadaşını düşünen Nisa'yı suçluyorsun :A
Neyse al bunu izle ve adada öğrenmiş olduğunu kendi kulağın ile duy.
Bu video herşeyi belli ediyor. Barış aşkından taraflı davranmayı bırak.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Türkçesinde ifade edişi öyle. Ona sevgi sözcükleri söyleyip 10 dakika sonra yanına gelmiş demek ki tarzında bu cümle o.
Bunu izlersen olay ilk patlak verdiğinde Nisa daha ozamanın dününde bunların birlikte olduğunu öğrendiğini söylüyor.
Ayrıca sen burda Mert'e laf atacağına ve Sude'nin olayı öğrendikten sonra hâlâ devam etmesine yorum yazacağına, arkadaşını düşünen Nisa'yı suçluyorsun :A
Neyse al bunu izle ve adada öğrenmiş olduğunu kendi kulağın ile duy.
Bu vide herşeyi belli ediyor. Barış aşkından taraflı davranmayı bırak.

Zeynepcim tmm öğrenmiş niye önce dememiş peki niye kıza yakın davranmış o zaman burda saçmalık yokmu sencede :D izlememe gerek yok hepsini izledim ogedayla sude konuşuyorlar gelip nisayı uyandırıyorlar soruyorlar bunlardan sonra Nisa neden Sudeye yakın davranıuyor neden saçını örüyor bu saçmalık değilmi madem havaalanında gördün samimiysen iyi niyetliysen kıza niye yakın davranıyorsun :D

Zeynepcim tmm öğrenmiş niye önce dememiş peki niye kıza yakın davranmış o zaman burda saçmalık yokmu sencede :D izlememe gerek yok hepsini izledim ogedayla sude konuşuyorlar gelip nisayı uyandırıyorlar soruyorlar bunlardan sonra Nisa neden Sudeye yakın davranıuyor neden saçını örüyor bu saçmalık değilmi madem havaalanında gördün samimiysen iyi niyetliysen kıza niye yakın davranıyorsun :D
Öğrendiği zaman söyledi zaten. Sude ozaman net birşey demedi. Kıza niye tavır alsın. O an hatalı olan Mert'ti. Bugün onların herşeye rağmen devam ettiğini öğrendi ve bugünden sonra yakın davranırsa ozaman linçle. Hâlâ ne Sude'yi nede Mert'i kınıyorsun.
Havalimanında Mert ile Sude'yi sevgili olarak görmedi ki sürekli onu yazıp duruyorsun :A ilişkilerini adada öğrendi.

Öğrendiği zaman söyledi zaten. Sude ozaman net birşey demedi. Kıza niye tavır alsın. O an hatalı olan Mert'ti. Bugün onların herşeye rağmen devam ettiğini öğrendi ve bugünden sonra yakın davranırsa ozaman linçle. Hâlâ ne Sude'yi nede Mert'i kınıyorsun.
Havalimanında Mert ile Sude'yi sevgili olarak görmedi ki sürekli onu yazıp duruyorsun :A ilişkilerini adada öğrendi.
Yorma kendini @Emre Ozansoy @Angelica ve Nisayı sevmeyen diğerlere bu konuda istediğin kadar doğruları yaz görmek istemeyecekler

Yorma kendini @Emre Ozansoy @Angelica ve Nisayı sevmeyen diğerlere bu konuda istediğin kadar doğruları yaz görmek istemeyecekler
Ben de sevmezdim normalde ama yani haltı yiyen diğerleri, lafı yiyen Nisa :A ilginç.

Eleme oldumu bilmiyorum ama bence Ezgi gider. Şuan hem Nisa hem de Sude yokken ünlülerde zayıf birisi olmalı.
Yağmur, Evrim ve Berna ile kazanma şansları çok çok düşük. Hele bi de Ezgi de varsa.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛