ATV Kardeşlerim - Dizi Yorumları

Hem zevksizsin, hem de gözlerin bozuk... Yok artık... 😱

Şengül'üm de Akif ile hafızasını hatırlamaya başladı... Başka kişi kalmamıştı zaten Şengül'üm. :(
Hıhı ok aynen, çok uyumlular gibi shiplediğin kişiye bak! Evet gözlerim bozuk gibi, dün uzaktaki yazıları göremiyordum AVM'de. :A Şengül'üm derken ne bu samimiyet??? Yazık sana. Çıkarcı yılan Şengül seni de kendisine benzetmiş. Feride Çelen teyzemi örnek al!

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Hıhı ok aynen, çok uyumlular gibi shiplediğin kişiye bak! Evet gözlerim bozuk gibi, dün uzaktaki yazıları göremiyordum AVM'de. :A Şengül'üm derken ne bu samimiyet??? Yazık sana. Çıkarcı yılan Şengül seni de kendisine benzetmiş. Feride Çelen teyzemi örnek al!
Eyvah eyvah... Durumunu hiç iyi görmüyorum. 😱 En yakın zamanda doktora git. :A

• İlginç
Reactions: EmreCan
Akif pisliği Şengül'ümün rüyasına bile girdi... Yok artık... 😱 Ah Şengül'üm, ne hallere düştün şu gereksiz kocan Orhan yüzüne.

• Harika
Reactions: EmreCan
Ne yaptıysa evlatları için yaptı o, kötü değil iyi bir anne... :T
Çocukları kümese tıkıp + Suzan'ın verdiği paraları saklayıp çocuklara vermeyen iyi bir anne evet haklısın. YETİM + ÖKSÜZ YAVRUCAKLARIN HAKKINA GİRDİ BU KADIN!!
------

@Emre Ozansoy Şengül'ün başına gelenler K.DENİZ Fikriye'nin başına gelenlere benzedi yaptığı şeyler önüne geldi. :A :Z

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Annesi sonuçta, niye almasın. :A Harika da yangında "abi" diye bağırdı... :T
Çok duygulandım. :F
Harika'nın Şengül ile konuşması harika ya.... :A Ben dalga geçiyor deyince başka bir şey zannetmiştim @EmreCan :A Adını da Wonderful zannediyor.
------
Psikopat geldi okula. 😱 @EmreCan
Hoşgeldi sefalar getirdi. :bhr: Öldürsün fakirleri ormana atsın. :A Şengül ile Harika'nın sahnesi harikaaa. :A