Sonunda ölecek ama..Kötüye bir şey olmaz, hep dokuz ayak üstüne düşer.
Sonunda ölecek ama..Kötüye bir şey olmaz, hep dokuz ayak üstüne düşer.
Ölmesin, hapse girsin.Sonunda ölecek ama.. :a
Ayrılsınlar yaşasın! BEKARLIK SULTANLIK...Aha... Aybike de annesinin Ayla'larda çalıştığını öğrendi. AyBer'im de ayrılır şimdi.
------
Ölmesin, hapse girsin.
Ohhh Tolga beter ol. AsDor bitti AyBer'de biticek dizi saf drama olsun.Gider ayak Tolga'mı ağlattı yine salak Cemile. 😱 @EmreCan
------
AsDor olayı da gereğinden fazla uzadı, gidip "Sarı Saçlım"ı söyletiyorlar.
Salak Cemile aramasa, bir şeyler demese belki de Tolga'm partiye gelmez bir şey yapmazdı.Ohhh Tolga beter ol. AsDor bitti AyBer'de biticek dizi saf drama olsun.
Cemile ne yapsın? Adam tacizci saplantılı...Salak Cemile aramasa, bir şeyler demese belki de Tolga'm partiye gelmez bir şey yapmazdı.
AsDor'um mutlu olur da SüsÖm daha güzel. Dans ediyorlar.
Hiç bir şey demeden gidebilirdi. Bak geldi Tolga'm sinirli.Cemile ne yapsın? Adam tacizci saplantılı...
Gebersin Tolga'n, ne buluyon böyle manyaklar da?Hiç bir şey demeden gidebilirdi. Bak geldi Tolga'm sinirli.
Manyaklar her zaman ilgimi çekmiştir.Gebersin Tolga'n, ne buluyon böyle manyaklar da?
Sende tedavi olmaya gittttt!Manyaklar her zaman ilgimi çekmiştir.
Aynısı evet bende ilk onu hatırladım.Ay yangın sahnesi bildiğin Selena ile aynı. Ama burada sihirli biri ve sihirli birine takıntılı biri eksik.
Harika'yı severdim ama bunu yakıştıramadım... 😡@Emre Ozansoy Harika oynuyor Şengül ile.
Onu çok severmiş ona sarma yapacakmışta. İyi yapmış ne güzel işte.Harika'yı severdim ama bunu yakıştıramadım... 😡
Onu çok severmiş ona sarma yapacakmışta. İyi yapmış ne güzel işte.
------
@Emre Ozansoy @Angelica Sınıf sahneleri harika.
------
Oğulcan'ın hastanelik ettiği kişi okula öğrenci olarak geldi...
Anlamaz umarım ayrılsınlar hiç yakışmıyorlar.Doruk'cum ne güzel geldi kurtardı Asiye'yi, umarım Asiye de anlar artık kıymetini... @EmreCan
Hem zevksizsin, hem de gözlerin bozuk... Yok artık... 😱Anlamaz umarım ayrılsınlar hiç yakışmıyorlar.