İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Şifresiz ağ. Tüm öğrenciler öğretmenler rahatlıkla bağlansın diye. Telefonda zaten otomatik bağlanıyor yanından geçince veya okulda bulununca :A

Tüm şehrin okulları bağlı buna. Bizde daha fazla yük var :A
Okul ağında sınırlandırma var mı? Bazı sitelere giriş yapılabiliyor mu? :A (Kötü anlamda değil)

Okul ağında sınırlandırma var mı? Bazı sitelere giriş yapılabiliyor mu? :A (Kötü anlamda değil)
Bilmiyorum. Dolandığım sayfalarda sıkıntı yok :A
Sınırlandırma olduğunu sanmıyorum. Çocuklara verilen PC ve iPad'lerde görüyorlardır girilen sayfalar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Okulun internetinden bağlanınca akıyor maşallah :A @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 110004
oha bu ne nasa'da mı okuyorsun sen :A :A
Us Army Reaction GIF by GoArmy

Bizimkinde pek hayır gelmiyordu :A

Liseden bahsediyorsun sanırım, lisedeyken bize okulun internet wifi şifresini bile vermiyorlardı bırak hızı :A

Şifresiz ağ. Tüm öğrenciler öğretmenler rahatlıkla bağlansın diye. Telefonda zaten otomatik bağlanıyor yanından geçince veya okulda bulununca :A

Tüm şehrin okulları bağlı buna. Bizde daha fazla yük var :A

Şimdiden bahanen hazır bakıyorum ama unutma isterse milyonlarca kişi bağlansın bu hız miktarını etkilemez pingi etkiler yani yine 100 ise 100 gelir ama ping 10 olacağına 1000 olur örneğin bu da kasmaya vb. neden olur :A

oha bu ne nasa'da mı okuyorsun sen :A :A

Us Army Reaction GIF by GoArmy

NASA işine baksın, onların kapısından daha karizmatik bir kapıya sahip okulda okuyorum :A

istanbul-universitesi.jpg

Liseden bahsediyorsun sanırım, lisedeyken bize okulun internet wifi şifresini bile vermiyorlardı bırak hızı :A

Şimdiden bahanen hazır bakıyorum ama unutma isterse milyonlarca kişi bağlansın bu hız miktarını etkilemez pingi etkiler yani yine 100 ise 100 gelir ama ping 10 olacağına 1000 olur örneğin bu da kasmaya vb. neden olur :A

NASA işine baksın, onların kapısından daha karizmatik bir kapıya sahip okulda okuyorum :A

istanbul-universitesi.jpg
Vermiyorlar da akıllı tahtadan biliyoruz işte. Bizim okuldakiler rap ve Kore şarkıları indirip sinir ediyordu. Bir kere biz bir arkadaşla efkarlı bir şeyler açtık hemen burun kıvırdılar :A

Türk Telekom sağ olsun hızınız yükseldi diye sms attı 2-3 kez zaten 3 aydır çalışma vardı.
Hızım 11'lerden 14'e yükseldi cidden çok büyük yükseliş.. Ama upload hızı 0.5'tan 4'e yükselmiş bu iyi :A

Türk Telekom sağ olsun hızınız yükseldi diye sms attı 2-3 kez zaten 3 aydır çalışma vardı.
Hızım 11'lerden 14'e yükseldi cidden çok büyük yükseliş.. Ama upload hızı 0.5'tan 4'e yükselmiş bu iyi :A
Hızın kaç olmasını istiyordun?

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961