Exxen Leyla ile Mecnun - 2. Sezon Yorumları

Dizinin 3. sezon çekimleri başlamış , dizinin koyu izleyicilerinden birisi belki konusunu açmak ister diye buraya yazayım dedim . :D
Acun beyciğim iyice seri üretime geçti, 🎈 dizi bu hızda çekilmeye ve yazılmaya devam edilirse iyice çökecek. :A @MasacRE

Sayın Gs'li dostum dönse de dalga geçmeye devam etsek... @Maskeli Fedai

Çöktü bile, @Araf kardeşim bunu fark etti arada da olsa skandal puanlar verebiliyor. :A Örnek alın, gerçi almasanız da öyle bir patlayacak ki mecbur kalacaksınız 3-5 vermeye... :A @MEnes
Ben daha izlemediğim için bakmadım yorumlara ama sen maşallah her gün konusundasın izlemediğin dizinin :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Ben skandal ilk sezonun sonrasında daha izlemediğim için bakmadım bile yorumlara ama sen maşallah her gün konusundasın izlemediğin dizinin :A
Neeeeeeeey, izlemeye tenezzül bile etmedin mi... Bu dizi gerçekten bitmiş be kardeşim, has izleyicileri bile çok kötü olduğu için salmış belli ki. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Onur Ünlü 'nün bugün yaptığı paylaşım:
IMG_20220208_181637.jpg

Böyle bir paylaşım sonrası insanın aklına iki ihtimal geliyor. İlk ihtimal o çok beklenen Erdal- İskender sahnesi sonunda geliyor mu acaba? İkinci ihtimalin olma ihtimali çok düşük de olsa 6. bölümdeki Mecnun- Sema sahnesinde İlk Leyla ilk kez anılmış oldu bir Exxen bölümünde. 7. bölüm fragmanında da Erdal'ın başı ölülerle/ hayaletlerle dertte olduğuna göre acaba sürpriz İlk Leyla olabilir mi diye düşünmek istiyor insan. Dediğim gibi ikinci ihtimalin gerçekleşmesi pek olası görünmüyor ama bu iki ihtimalden biri değilse bu sürpriz büyük hayal kırıklığı olur ve Onur Ünlü boşuna beklentiye sokmuş olur izleyiciyi. @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @MEnes @Araf @Mr.At

Ekli dosyayı görüntüle 114736

Böyle bir paylaşım sonrası insanın aklına iki ihtimal geliyor. İlk ihtimal o çok beklenen Erdal- İskender sahnesi sonunda geliyor mu acaba? İkinci ihtimalin olma ihtimali çok düşük de olsa 6. bölümdeki Mecnun- Sema sahnesinde İlk Leyla ilk kez anılmış oldu bir Exxen bölümünde. 7. bölüm fragmanında da Erdal'ın başı ölülerle/ hayaletlerle dertte olduğuna göre acaba sürpriz İlk Leyla olabilir mi diye düşünmek istiyor insan. Dediğim gibi ikinci ihtimalin gerçekleşmesi pek olası görünmüyor ama bu iki ihtimalden biri değilse bu sürpriz büyük hayal kırıklığı olur ve Onur Ünlü boşuna beklentiye sokmuş olur izleyiciyi. @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @MEnes @Araf @Mr.At
İlk ihtimal olduğu kesin aslında ama az da olsa spoiler oldu şimdi :S :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
O kadar da olsun, o sahnenin nasıl olacağını düşünerek bölümü izlemek bile ayrı bir heyecan katıyor sonuçta. :A
Evet ama tam o anda öğrenecek olsak daha bi keyifli olurdu :A

Olur da Ezgi’ye ya da gerçek Leyla’ya dair bir spoilerlik bilgi olursa aman diyeyim 😡 Gerçi maalesef konuda görmesek de forum ana sayfasında görürüz gibi “Ezgi Asaroğlu yeniden mi dahil oluyor?” Tarzı bir konu :A Spoilerdan kaçış imkansız gibi bu devirde…

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Cervantes
Evet ama tam o anda öğrenecek olsak daha bi keyifli olurdu :A

Olur da Ezgi’ye ya da gerçek Leyla’ya dair bir spoilerlik bilgi olursa aman diyeyim 😡 Gerçi maalesef konuda görmesek de forum ana sayfasında görürüz gibi “Ezgi Asaroğlu yeniden mi dahil oluyor?” Tarzı bir konu :A Spoilerdan kaçış imkansız gibi bu devirde…
Ben sevinirsiniz diye paylaştım ama diğerleri görmeden kaldırabilirim. :A Sen kendini feda etmiş ol diğerleri için. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ben sevinirsiniz diye paylaştım ama diğerleri görmeden kaldırabilirim. :A Sen kendini feda etmiş ol diğerleri için. :A
------

Hayır bırak kalsın, madem ben yedim onlar da yesin benim yediğimden :A :A

• Güldürdün
2EA69C30-1BCD-4F12-8D82-0CA545B4581E.jpeg

Söz dururken aklımdan geçenler
Birer birer göz yaşımda biriktiler
Uzun uzun ağlarken terk edilenler
Birer birer yalnızlığa yürüdüler
Giden döner mi?
Bu acı geçer mi?
Yarım kalan da
Bi' şey eder mi?
Oo-of, oo-of, of
Oo-of, oo-of
Var mı dünyada yok beklemeyen?
Var mı dünyada yok özlemeyen?
Var mı dünyada yolunu gözlemeyen?
Yok mu dünyada sevip de söylemeyen?
Oo-of, oo-of, of
Oo-of, oo-of

• Harika
Reactions: 12.Adam and MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 114736

Onur Ünlü niye spoiler verdi ki insanlara... Kardeşim tamam beklentiye sokuyorsun da bunun adı beklenti oluşturmaktır... Bırak bölümde yaşayalım bunun şokunu... Şimdi hepimiz bölümü izlerken bölüm sonunu bekleyeceğiz resmen... Bu arada ben ilk Leyla ile ilgili bir ihtimalin çok çok çok az olduğunu düşünüyorum, bu kadar beklenen Erdal İskender sahnesi varken ortada... Büyük ihtimal Erdal İskender sonunda barıştırılmıştır ve bu bölümde ortaya çıkacaktır. Ve çok da sağlam bir sahne olacağından eminim. Gerçek hayatta da barıştırmışlardır bunları, fotoğrafları falan çıkacaktır bölümden sonra. Öyle düşünüyorum ve istiyorum...

• Beğendim