Neyse, Üç Kız Kardeş bunu ezer zaten.Beğendim ama salı olmasına üzücü attım
Neyse, Üç Kız Kardeş bunu ezer zaten.Beğendim ama salı olmasına üzücü attım
Bu ezmeli onu!Neyse, Üç Kız Kardeş bunu ezer zaten.
Aman bunun tanıtımı ne ki onu ezsin.Bu ezmeli onu!
Bu aralar yazdığım her şey çıkıyor kalbim aşırı temiz herhalde.Rakibinin atağa geçtiğini görünce 1 hafta önceye gün basmak mı , kral hareket .
Çok güzel valla.Aman bunun tanıtımı ne ki onu ezsin.
Zevksizsiniz anacım.Çok güzel valla.
Neyse, Üç Kız Kardeş bunu ezer zaten.
Bunun tek şansı Ay Yapım ve başroller ama artık senaryo eleyici olduğu için galibiyeti Üç Kız Kardeş alır. Ha Baht Oyunu-Ada Masalı'ndaki gibi bu da kısa vadede yüksek gidebilir ama senaryo balonu söndürene kadar.Bende baba daha çok izlenir diyorum bakalım
E bunu da beğenmezsin. Şimdiden antisi oldum.
Kötü değildi ki bayıldım. #antilereölüm!Bunun tek şansı Ay Yapım ve başroller ama artık senaryo eleyici olduğu için galibiyeti Üç Kız Kardeş alır. Ha Baht Oyunu-Ada Masalı'ndaki gibi bu da kısa vadede yüksek gidebilir ama senaryo balonu söndürene kadar.
Bunun tek şansı Ay Yapım ve başroller ama artık senaryo eleyici olduğu için galibiyeti Üç Kız Kardeş alır. Ha Baht Oyunu-Ada Masalı'ndaki gibi bu da kısa vadede yüksek gidebilir ama senaryo balonu söndürene kadar.
Ben de bu yorumun kötülüğü karşısında bayıldım desem.Kötü değildi ki bayıldım. #antilereölüm!
Kafan mı güzel?Ben de bu yorumun kötülüğü karşısında bayıldım desem.
Ayarı kaçırdım herhalde, bu kadar içmemem gerek ama...Kafan mı güzel?
Çay dimi? :QAyarı kaçırdım herhalde, bu kadar içmemem gerek ama...
Çocuk muyum ben çay içecek.Çay dimi? :Q
Kahve?Çocuk muyum ben çay içecek.
Kafan güzel...Bingo!
Şaka şaka bir şey içmedim.
Öne çekmeseler de bir şey değişmez gibi. İddialı, kalabalık bir kadrosu var bu dizinin ama fragmanları maalesef iyi değil. Üç Kız Kardeş'in ise ikinci fragmanı bayağı iyi, o yüzden kazanan Üç Kız Kardeş olur.Üç Kız Kardeş için 22'si iyi olur diye düşünüyordum tam ama artık öyle düşünmüyorum. Ah öne çekseler se 15 Haziran Salı olduğu gibi yine 15 Şubat Salı kapışma olsa ve yine Kanal D ve Ay Yapım.