Baba'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Of hem bu hem Üç Kız Kardeş derken salı sallanacak olan EHHŞ'ye olmasa bari. :( Bu arada üç fragmanın da aşırı iç bayıcı olduğunu düşünüyorum ve aynı anda aynı kanalda aynı firmanın iki dizisi birden tutmaz kafasıyla bu diziye Oğlum'a kıyasla daha düşük şans veriyorum. Zaten Ekin Atalar vasıfsızının olduğu bir yerde uzun vadeli başarı beklemek imkansız. :A
------

Rakibinin atağa geçtiğini görünce 1 hafta önceye gün basmak mı , kral hareket . :A
Bu aralar yazdığım her şey çıkıyor kalbim aşırı temiz herhalde. :A

Bunun tek şansı Ay Yapım ve başroller ama artık senaryo eleyici olduğu için galibiyeti Üç Kız Kardeş alır. :A Ha Baht Oyunu-Ada Masalı'ndaki gibi bu da kısa vadede yüksek gidebilir ama senaryo balonu söndürene kadar. :A

E bunu da beğenmezsin. :A Şimdiden antisi oldum. :A
Kötü değildi ki bayıldım. :bhr: #antilereölüm!

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bunun tek şansı Ay Yapım ve başroller ama artık senaryo eleyici olduğu için galibiyeti Üç Kız Kardeş alır. :A Ha Baht Oyunu-Ada Masalı'ndaki gibi bu da kısa vadede yüksek gidebilir ama senaryo balonu söndürene kadar. :A

E bunu da beğenmezsin. :A Şimdiden antisi oldum. :A

Bakalım görecez selocum :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Üç Kız Kardeş için 22'si iyi olur diye düşünüyordum tam ama artık öyle düşünmüyorum. :A Ah öne çekseler se 15 Haziran Salı olduğu gibi yine 15 Şubat Salı kapışma olsa ve yine Kanal D ve Ay Yapım. :A
Öne çekmeseler de bir şey değişmez gibi. İddialı, kalabalık bir kadrosu var bu dizinin ama fragmanları maalesef iyi değil. Üç Kız Kardeş'in ise ikinci fragmanı bayağı iyi, o yüzden kazanan Üç Kız Kardeş olur. :A