Aaa ne içinmiş??Ne için merak beklediğini biliyoruz
Üç Kız Kardeş için dedim onları Baba'yı da beğendim ben ama reytinglerde babayı almasını istemem reytinglerde
Aaa ne içinmiş??Ne için merak beklediğini biliyoruz
Üç Kız Kardeş için dedim onları Baba'yı da beğendim ben ama reytinglerde babayı almasını istemem reytinglerde
Oldun bence . Farkındayım kankacığım yazdığınınÜç Kız Kardeş FC bile olabilirim cidden çok beğendim bende onu. Her yerde bol bol yazıyorum zaten.
Bende merak ettim valla, izleriz.Aynen. MERAKLA bekliyorum.
Bakalım belli değil.Bende merak ettim valla, izleriz.
Dini mesajlar vericek gibi güzel sevdim. Dramı da güzel olur.Bakalım belli değil.
Yaprak Dökümü gibi bir dizi olursa okey.Dini mesajlar vericek gibi güzel sevdim. Dramı da güzel olur.
Bu da iyi gözüküyor ama kasvetli geldi bana. Üç Kız Kardeş iyi gözüküyor ama. Doğru tercih.
Beril iyi olmuş bu arada.
------
Bilmiyorum bu sefer Süreç işini becermiş gibi ama bu...
Çok hoş olcak bence.Yaprak Dökümü gibi bir dizi olursa okey.
Fragmanı izlemeden mi karar verdin, o zaman kararını güzelce bir gözden geçir.Dur bakamadım fragmana bakım bi
Fragmanı izlemeden mi karar verdin, o zaman kararını güzelce bir gözden geçir.
Bu beğeni üzücü olayının mantığını anlamadım, bu dizinin fragmanını beğendin mi yani.Beğeni atmadım ki üzücü attım Beril iyi görünüyor beğendim üff salı olmayaydı ya
E inan bence çünkü Tolga çok da ilgimi çekmiyor.
Bu beğeni üzücü olayının mantığını anlamadım, bu dizinin fragmanını beğendin mi yani.
Bunu söyleyince inanasım geldi ciddenE inan bence çünkü Tolga çok da ilgimi çekmiyor.