Aaa ne içinmiş??Ne için merak beklediğini biliyoruz
Üç Kız Kardeş için dedim onlarıBaba'yı da beğendim ben ama reytinglerde babayı almasını istemem reytinglerde
![]()
Aaa ne içinmiş??Ne için merak beklediğini biliyoruz
Üç Kız Kardeş için dedim onlarıBaba'yı da beğendim ben ama reytinglerde babayı almasını istemem reytinglerde
![]()
Oldun benceÜç Kız Kardeş FC bile olabilirim cidden çok beğendim bende onu.Her yerde bol bol yazıyorum zaten.
![]()
Bende merak ettim valla, izleriz.Aynen. MERAKLA bekliyorum.![]()
Bakalım belli değil.Bende merak ettim valla, izleriz.![]()
Dini mesajlar vericek gibi güzel sevdim.Bakalım belli değil.![]()
Yaprak Dökümü gibi bir dizi olursa okey.Dini mesajlar vericek gibi güzel sevdim.Dramı da güzel olur.
![]()
Bu da iyi gözüküyor ama kasvetli geldi bana. Üç Kız Kardeş iyi gözüküyor ama.Doğru tercih.
Beril iyi olmuş bu arada.
------
Bilmiyorum bu sefer Süreç işini becermiş gibi ama bu...
Çok hoş olcak bence.Yaprak Dökümü gibi bir dizi olursa okey.![]()
Fragmanı izlemeden mi karar verdin, o zaman kararını güzelce bir gözden geçir.Dur bakamadım fragmana bakım bi![]()
Fragmanı izlemeden mi karar verdin, o zaman kararını güzelce bir gözden geçir.![]()
Bu beğeni üzücü olayının mantığını anlamadım, bu dizinin fragmanını beğendin mi yani.Beğeni atmadım ki üzücü attımBeril iyi görünüyor beğendim üff salı olmayaydı ya
E inan bence çünkü Tolga çok da ilgimi çekmiyor.
Bu beğeni üzücü olayının mantığını anlamadım, bu dizinin fragmanını beğendin mi yani.![]()
Bunu söyleyince inanasım geldi ciddenE inan bence çünkü Tolga çok da ilgimi çekmiyor.![]()