Dün haberi ilk yazan hesap (Çakma Televizyoncu), Disney Plus'ta yayınlanacağını söylüyor. @Cervantes @EmreCan @The_Erinch @Gizmen
Ben onun haberine pek güvenmiyorum umarım kanallardan biri olur bu seferde Çağatayı tv de izleyelim ya
Dün haberi ilk yazan hesap (Çakma Televizyoncu), Disney Plus'ta yayınlanacağını söylüyor. @Cervantes @EmreCan @The_Erinch @Gizmen
Disney plusta olursa süper olur. Hikaye olarak ve farklılık olarak dijital daha iyi. Tv de olursa 30 bölüm dolmayan camdaki kıza bağlar yoksaDün haberi ilk yazan hesap (Çakma Televizyoncu), Disney Plus'ta yayınlanacağını söylüyor. @Cervantes @EmreCan @The_Erinch @Gizmen
TV8'de yayınlanmayacağını dizinin ilk o söyledi ama gece.Ben onun haberine pek güvenmiyorum umarım kanallardan biri olur bu seferde Çağatayı tv de izleyelim ya
TV8'de yayınlanmayacağını dizinin ilk o söyledi ama gece.
Çağatay en çok Show'a yakışıyor.
İnşallah ablamAtacanımm Show a al şu diziyi bu seferde tv izleyelim Çağatayı
Show TV'nin sana yüklü miktarda para ödemesi lazım.Çağatay en çok Show'a yakışıyor.
Evet ama sadece şakasına yazmıştım ve böyle bir şeye ihtimal vermiyordum demek ki kalbim temizmiş. Neyse o zaman Kırmızı Oda sezon sonuna kadar iktidar.Kaynağın @Aserat olması lazım , herkesten önce o fark etti bu durumu .
Acun 'la Ogm 'nin arası bozulmuş resmen . 😱
Bu diziyi kapan kanal çok şanslı bence , tutması garanti gibi. Star TV kapar umarım , ihtiyacı var böyle bir projeye . @Mircan Saye
Star'da tutma ihtimali çok düşük bence tamamen uğursuz bir kanal benim gözümde.Bence Star bu fırsatı kaçırmaz. Hatta OGM Kırmızı Oda'yı da promosyon olarak verirse hiç şaşırmam
Kavga basitlik skandal diyince akla 1 şokopop 2 Aserat gelirKaynağın @Aserat olması lazım , herkesten önce o fark etti bu durumu .
Acun 'la Ogm 'nin arası bozulmuş resmen . 😱
Bu diziyi kapan kanal çok şanslı bence , tutması garanti gibi. Star TV kapar umarım , ihtiyacı var böyle bir projeye . @Mircan Saye
Her zaman ki halleri ama boşa seviniyorlar çünkü Ogm ile Tv8 'in arasında öyle söylenildiği gibi bir sıkıntı yokmuş . Nereden biliyorsun dersen Ogm Pictures ve Acun Medya birlikte Yunanistan 'a bir dizi çekmeye başlamışlar bugün. Yani sorun muhtemelen ya Tv8'in yayın gününe uymadığı içindir , ya da Ogm 'nin projeyi dijital bir proje yapmak istemesi. Yani olayı Kırmızı Oda'ya bağlayanlar boşa sevinmesinler .Olayın Kırmızı Oda'yla alakası olmamasına rağmen hala ona bağlayanları gördükçe gözlerim yaşarıyor. @Cervantes
Aaa bak bunu bilmiyordum nereden gördüysen bana da at. 😱 Zaten öyle bir sıkıntı olsa bile hıncını diğer diziden çıkaracak kadar profesyonellik dışı bir hamle yapılmaz ikisi ayrı şeyler sonuçta.Her zaman ki halleri ama boşa seviniyorlar çünkü Ogm ile Tv8 'in arasında öyle söylenildiği gibi bir sıkıntı yokmuş . Nereden biliyorsun dersen Ogm Pictures ve Acun Medya birlikte Yunanistan 'a bir dizi çekmeye başlamışlar bugün. Yani sorun muhtemelen ya Tv8'in yayın gününe uymadığı içindir , ya da Ogm 'nin projeyi dijital bir proje yapmak istemesi. Yani olayı Kırmızı Oda'ya bağlayanlar boşa sevinmesinler .
Her zaman ki halleri ama boşa seviniyorlar çünkü Ogm ile Tv8 'in arasında öyle söylenildiği gibi bir sıkıntı yokmuş . Nereden biliyorsun dersen Ogm Pictures ve Acun Medya birlikte Yunanistan 'a bir dizi çekmeye başlamışlar bugün. Yani sorun muhtemelen ya Tv8'in yayın gününe uymadığı içindir , ya da Ogm 'nin projeyi dijital bir proje yapmak istemesi. Yani olayı Kırmızı Oda'ya bağlayanlar boşa sevinmesinler .
Bu proje ile ilgili ortak noktada buluşamamışlar demek ki . Yani öyle söylendiği gibi büyük bir krizin yaşandığını sanmıyorum . Mesela Kanal D 'de Medyapım 'dan Maske Kimsin Sen yarışmasını aldı , fragmanı yayınladı ancak proje son anda Fox 'a geçti . Yani bunlar olabilecek şeyler , bunlar oldu diye kanalla yapım şirketi kanlı bıçaklı olmuyor , yine birlikte çalışmaya devam ediyorlar.Dijitale yapmayı düşünseydi en başta Tv 8 ile anlaşma olmazdı ki başka birşey var ama biz bilmiyoruz bence