'Süslü Korkuluk' İle İlgili Flaş Gelişme: TV8'de Yayınlanmayacak!

Bu proje ile ilgili ortak noktada buluşamamışlar demek ki . :A Yani öyle söylendiği gibi büyük bir krizin yaşandığını sanmıyorum . :D Mesela Kanal D 'de Medyapım 'dan Maske Kimsin Sen yarışmasını aldı , fragmanı yayınladı ancak proje son anda Fox 'a geçti . Yani bunlar olabilecek şeyler , bunlar oldu diye kanalla yapım şirketi kanlı bıçaklı olmuyor , yine birlikte çalışmaya devam ediyorlar. :A

Tabii cnm ona birşey demiyorum ben sen dedin ya Dijitale proje yapmak istemesi diye ben ona öyle dedim bence gün meselesinde anlaşamadılar ya :D

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Tabii cnm ona birşey demiyorum ben sen dedin ya Dijitale proje yapmak istemesi diye ben ona öyle dedim bence gün meselesinde anlaşamadılar ya :D
Evet olabilir . Belki Tv8 Salı veya Perşembe yayınlamak istedi ancak Ogm Pictures kendi dizilerini karşı karşıya getirmek istemedi. :A Tv8'in Perşembe akşamına Survivor koymayıp boş bekletmesi de bu iddiayı güçlendiriyor.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Evet olabilir . Belki Tv8 Salı veya Perşembe yayınlamak istedi ancak Ogm Pictures kendi dizilerini karşı karşıya getirmek istemedi. :A Tv8'in Perşembe akşamına Survivor koymayıp boş bekletmesi de bu iddiayı güçlendiriyor.

Çok mantıklı bende böyle düşünüyorum başka bir şeyde anlaşamadıklarını düşünmüyorum ya :D

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Katılıyorum, acun bu dizi için perşembeye hiç survivor koymadı, ogm CK yüzünden olmaz dedi ve anlaşamadılar.

• Beğendim
Bu dizinin fragmanı yayınlanmadı mı TV8'de ? Şimdi anlaşamamazlık neden ? İlginç karar.

• Beğendim
Evet yayınlandı, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde de ayrıca bahsedildi. Anlaşma bozuldu deniliyor, detay yok. :bilmem:
Benim bildiğim bu dizi yüzünden Acun Survivor'ı 7 gün yayınlamaktan vazgeçti. Bütün planlamalar ona göre yapılmıştı. Son dakika her şey iyi gibiyken anlaşamamazlık kötü olmuş.

Benim bildiğim bu dizi yüzünden Acun Survivor'ı 7 gün yayınlamaktan vazgeçti. Bütün planlamalar ona göre yapılmıştı. Son dakika her şey iyi gibiyken anlaşamamazlık kötü olmuş.
Bende perşembe gününe bu yüzden Survivor'ı koymadı diye biliyordum, sanırım önceki mesajlarda yazıldığı gibi yapımcı ile kanal arasında çıkan sorun gün ile ilgili olabilir.

Hani yunanistana dizi yapıyorlardı:A Neden bozuldugunu düşünüyorsunuz? Survivor yuzunden olabilir ve dizinin kalitesi televizyon dünyasına uygun değildir???

Survivor'un 7 gün yayınlanmama sebebinin bu dizi yüzünden olduğunu bilmiyordum.

Hadi ya ne bilim pek güvenemiyorum açıkcası ben Çağatayı bu kez Tv de izlemek istiyorum ya
Bazen dedikleri doğru çıkıyor, o yüzden bu da doğru olabilir ama net bir şey değil diye de belirtmiş. :A Dizinin hikayesi dijitallik olmadığı için bende TV'de olmalı diye düşünüyorum.

• Beğendim
Dizinin çekimlerinin başlamasına dair haber beklerken bu iyi olmadı. En geç Mart ortasına kadar yayına girer diyorduk ama şimdi Nisan sonuna da yetişmez gibi. Ha iptal vs. olmasında yeni sezonda da olsa olur. :A

Eğer dijital platform olmayacaksa (olacaksa da Netflix yada Disney+ olur) Star TV almalı. Kanalı tekrardan ayağa kaldıracak proje olur kesinlikle.

Dizinin çekimlerinin başlamasına dair haber beklerken bu iyi olmadı. En geç Mart ortasına kadar yayına girer diyorduk ama şimdi Nisan sonuna da yetişmez gibi. Ha iptal vs. olmasında yeni sezonda da olsa olur. :A

Eğer dijital platform olmayacaksa (olacaksa da Netflix yada Disney+ olur) Star TV almalı. Kanalı tekrardan ayağa kaldıracak proje olur kesinlikle.

Emre yeni haber var sandım :A

Star alırsa batırır projeyi uğursuz :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483
Son Üye
justking