Aaa sus be sıska. SsKovul da bul belanı.
Aaa sus be sıska. SsKovul da bul belanı.
vay be mert az şerefsiz değilmişMert Nisa'nın arkadaşı Makbule ile Sude'yi aynı anda idare ediyormuş. Bunu öğrenen Nisa ile Ogeday Sude'yi uyarmış. Mert efendi de bunu ona söyleyip kızı ağlattınız diye üste çıkmaya çalışıyor
Tapusu benim üstüme olacaksa al.
Çoğuna kondum bile.Heyatım @serhatt izin vermez servetine konmak için benden önce seni öldürmek istiyor
Profilindeki sinsi Ogeday mı 😱vay be mert az şerefsiz değilmiş
Sürgün adasında fellik fellik dondurma arıyormuş dondurma reis, ne diyorsun bu iddiaya…Deli olan belli de görmek istemiyorsunuz siz.
İftiracı reisin mi söylüyor bunu?Sürgün adasında fellik fellik dondurma arıyormuş dondurma reis, ne diyorsun bu iddiaya…
Şahika'nın tırnağı olamaz Tuba.
Tipsizin teki.Berkan A helal zaten bu totoyla 1.liği Hakediyor ' @serhatt @Forumdash @Angelica @The_Erinch @Dosi @MasacRE
Berkan Karabulut on Instagram: "Temiz hava ,deniz , güneş ,kum ,güzel yemekler ,soğuk içecekler, aşk , tutku ve motivasyon depolamak için harika fırsatlar .. Binlerce kez şükür , bıkmadan usanmadan bir kez daha şükür.. Duyduğun kuş sesleri, aldığı
9,111 likes, 45 comments - berkannkarabulut on July 11, 2019: "Temiz hava ,deniz , güneş ,kum ,güzel yemekler ,soğuk içecekler, aşk , tutku ve motivasyon depolamak için harika fırsatlar .. Binlerce kez şükür , bıkmadan usanmadan bir kez daha şükür.. Duyduğun kuş sesleri, aldığın nefes...www.instagram.com
Heyatım ben totoya ve saça bakıyorumŞahika'nın tırnağı olamaz Tuba.
------
Tipsizin teki.
Kes be cüce. .ssAaa sus be sıska. Ss
Reisim iftiracı değil ki. Kaldı ki reisim dondurma reisin ciğerini bilir, kendisi ile birtakım şeyler yaşadı maalesef…İftiracı reisin mi söylüyor bunu?
24 yıllık hayatının en iyi senesini geçen sene geçirip dün verdiği röportajdan sonra iftiracı değil demekte iyiymiş.Reisim iftiracı değil ki. Kaldı ki reisim dondurma reisin ciğerini bilir, kendisi ile birtakım şeyler yaşadı maalesef…
ADAM Ogeday net onun yaptığını ben de olsam yaparımProfilindeki sinsi Ogeday mı 😱
Sonra izleyeceğim canım.@Emre Ozansoy FOX TV'Yİ aç.
Gönüllülerde kafayı Atakanı yazacaklar mı onunla bozdular...
Ben aç dediysem aç.Sonra izleyeceğim canım.