Hiç bişey yapamadiğini sen de biliyorsunHeyatım @serhatt izin vermez servetine konmak için benden önce seni öldürmek istiyor
Hiç bişey yapamadiğini sen de biliyorsun
Suan yengemlerdeyim onlarda acık ama izlemiyorum.@EmreCan yarışmayı izlemiyorsun ama benden fazla mesaj yazmışsın konuda.
Şimdi seni görünce geçen sezonlarda Emre ve Melek ile boşa uğraşmışız dedim 🤣🤣🤣🤣Reislerim haklı. Ben de onları haklı gören bir sürü twit gördüm, linçlik bir durum yok
Sever öyle şeyleriEvrim niye boş yapıyor kenardan
Bu yaşanacaksa bugün ünlüler kazanmalı Haydi bastırın ünlüler haydi Adem, haydi Avatar gösterin gücünüzüBugün için Sürgün Adasına Evrim gidecek diye bir söylenti var. Barış artık kendini asar herhalde en yakın palmiye ağacına.
Ama gerçekten haklılarŞimdi seni görünce geçen sezonlarda Emre ve Melek ile boşa uğraşmışız dedim 🤣🤣🤣🤣
Oynasa en kolay sayı kendi olacak orada ama benchte boş yapıyor.Evrim niye boş yapıyor kenardan
3. olarak da Nisa giderse Sürgün Adasından kim sağ çıkarsa artık .Bu yaşanacaksa bugün ünlüler kazanmalı Haydi bastırın ünlüler haydi Adem, haydi Avatar gösterin gücünüzü