İzlediysen kısaca özet geçebilir misin , ne söylüyor konu ile ilgili ?
İzlediysen kısaca özet geçebilir misin , ne söylüyor konu ile ilgili ?
videonun özeti çg bitmediİzlediysen kısaca özet geçebilir misin , ne söylüyor konu ile ilgili ?
Kanal D'de final yapıyor diyor. Yakında geri döneceğiz diyor sadece.İzlediysen kısaca özet geçebilir misin , ne söylüyor konu ile ilgili ?
videonun özeti çg bitmedi![]()
Ee devam edeceğini zaten biliyorduk , ben de yeni bir gelişme oldu sandım .Kanal D'de final yapıyor diyor. Yakında geri döneceğiz diyor sadece.
Ben yeni haber olmadığını anladığım için izlemeye gerek görmemiştim yanılmamışımVideoyu tam açmıştım ki yorumları gördüm, sevgili Fav10 üyeleri hayatımdan 11 dakika gitmesini engelledi. Teşekkürler.
Bakalım hangi kanal veya platformda olacak?
Seninki daha mantıklı tabi.Ben yeni haber olmadığını anladığım için izlemeye gerek görmemiştim yanılmamışımzaten yeni haber olsa konusu açılırdı oradan görürdüm
![]()
Senin yerine bizim hayatımızdan 11 dakika gitti.Videoyu tam açmıştım ki yorumları gördüm, sevgili Fav10 üyeleri hayatımdan 11 dakika gitmesini engelledi. Teşekkürler.
Kendi adıma sevindimSenin yerine bizim hayatımızdan 11 dakika gitti.![]()
Ben izlemedim ama izlemiş olsaydım @Yiğitt'e feda olsun 11 dakika.Senin yerine bizim hayatımızdan 11 dakika gitti.![]()
Cansın
Yanlış konu.Çarşamba günü "Yarın son yedekler gelecekler" demişti Acun, şimdi ise önümüzdeki hafta dedi.
Benim yerime de gitti sizlerin hayatından 11 dakikasıSenin yerine bizim hayatımızdan 11 dakika gitti.![]()
Bir tesellini alırımBenim yerime de gitti sizlerin hayatından 11 dakikası![]()
5 ay sonra tekrar kanal d de olurBir tesellini alırım![]()
ben bir daha kanal d ile anlaşacaklarını sanmıyorum. Ama yakında yeni kanalı açıklanır.5 ay sonra tekrar kanal d de olur
Espri yaptımben bir daha kanal d ile anlaşacaklarını sanmıyorum. Ama yakında yeni kanalı açıklanır.
Ben azıcık baktım.Videoyu tam açmıştım ki yorumları gördüm, sevgili Fav10 üyeleri hayatımdan 11 dakika gitmesini engelledi. Teşekkürler.
Hm tamam anladım. Ben de ciddiye alıp yazdım uzun uzun bir deEspri yaptım