Barış'sız 2 gün geçmek bilmedi, şimdi de saatler geçmiyor.Akşam olsada koltuğumuza kurulsak 🤪🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Dosi @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @MasacRE
Ayyy Barışına 😁🤣😁😁😁😁🤣🤣Barış'sız 2 gün geçmek bilmedi, şimdi de saatler geçmiyor.
Bi senin anketi bi de programı bekliyorum akşam için bugün PC var ve odamda bu ara kendimi kapamış durumdayım. İyi giderAkşam olsada koltuğumuza kurulsak 🤪🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Dosi @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @MasacRE
Ben en çok Mert'in adaya dönüşünü merak ediyorum ortalık fena karışacak en bı sevdiğim 😄😄Akşam olsada koltuğumuza kurulsak 🤪🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Dosi @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @MasacRE
Bi senin anketi bi de programı bekliyorum akşam için bugün PC var ve odamda bu ara kendimi kapamış durumdayım. İyi gider
Aynennnn Mertin gazabını izleyeceğizzzzBen en çok Mert'in adaya dönüşünü merak ediyorum ortalık fena karışacak en bı sevdiğim 😄😄
anıl istanbul beyefendisi ; mert sempatik hele ezik bernaya bak
Hazırlayan sevdiklerini yüceltip, sevmediklerini sağlam gömmüş..anıl istanbul beyefendisi ; mert sempatik hele ezik bernaya bak
en çok aycanıma yakışmış elife yazılan şarkıdan bunun bir mert fanı tarafından yapıldığı anlaşılıyor
evrim e sinsirella-cindirella benzetmesi güzel olmuş @dreamy mort
Nedir cevabı
anıl istanbul beyefendisi ; mert sempatik hele ezik bernaya bak
en çok aycanıma yakışmış elife yazılan şarkıdan bunun bir mert fanı tarafından yapıldığı anlaşılıyor
evrim e sinsirella-cindirella benzetmesi güzel olmuş @dreamy mort
Sinsi-sinsirella olduğu gibi görünmeyen, arkadan iş çevirenler için söylenir. Evrim’in içi dışı bir olduğu için yanlış bir şarkı seçimi olmuş.
Ayarlayacak avatar bulamıyorumKısmet, umarım bakmam Berna belki açılır zamanla ama karşı taraf çok iyi. Bazen kıl payı kaçırdığı oluyor. Hızında sıkıntı yok ama tabi Ayşıl'ı bile yenemedi
11.111. reaksiyonunu atmış bulunmaktayım
Bu arada bir avatar ayarla.
Ekli dosyayı görüntüle 114323
Ünlülerde Aycan yada Sema varmı.. Halen çözemedim 🤷
@dreamy geldin mi İsotcum.. Neyse Survivor varda yüzünü görüyoruz 😒