TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kardeşim bu nedir böyle. Jordan mısın, Ronaldo musun nesin. Bu nasıl bir winnerlık seviyesi :A

Ekli dosyayı görüntüle 114284
------

Atakan ve Bora gelecek demiştin sen değil mi. İki tane de kız gelecek o zaman. Onlar belli değil sanırım?
İnanılmaz cidden ya. Performans anlamında geçmişte yarıştığı sezonu da hesaba katarsak rakibi yok diyebiliriz herhalde şu an, diziyle alakalı ciddi bir problem yaşamadığı sürece direkt şampiyonluk adayı. :A

Yalnız Ayşıl nedir kardeşim… Böyle aşırı eski sezonlarda yarışanlar hep hayal kırıklığı, Acun beyciğim de ilk haftalarda gelip gitsinler diye çağırıyor herhalde. :A

15 yıl sonra Survivor'a gel, 2 gün yarış sonrasında da geri dön... Performansın kötüydü maalesef Ayşıl. :(

Elenen isim Ayşıl

Ben:
Joe Biden Reaction GIF by GIPHY News

İnanılmaz cidden ya. Performans anlamında geçmişte yarıştığı sezonu da hesaba katarsak rakibi yok diyebiliriz herhalde şu an, diziyle alakalı ciddi bir problem yaşamadığı sürece direkt şampiyonluk adayı. :A

Yalnız Ayşıl nedir kardeşim… Böyle aşırı eski sezonlarda yarışanlar hep hayal kırıklığı, Acun beyciğim de ilk haftalarda gelip gitsinler diye çağırıyor herhalde. :A
Kesin... :A @MasacRE

Normalde yorum yazmayacaktım ama görünce paylaşmak istedim her boşluğa Survivor koyan Acun perşembeyi boş geçiyormuş. :kiki: Geçen hafta O Ses'in yaşadığı hezimetten korktu zaar. :A @Hazem

Ekran görüntüsü 2022-01-27 005945.png

@MasacRE @Emre Ozansoy Acaba Elif Şadoğlu bir diğer isim olabilir mi? Instagram hesabından en son 15 Ocak'ta paylaşım yapmış tıpkı Atakan Işıktutan ve Bora Edin gibi. Eğer Elif gelirse sevinirim, iyi yarışmacıydı.
Evet ama Elif gönüllülerde yarışmıştı o da ünlülere gitse Gökhan Keser gibi saçma olur yarışmacı ilk sezonunda hangi takımla yarıştıysa yine o takımla yarışmalı.

@MasacRE @Emre Ozansoy Acaba Elif Şadoğlu bir diğer isim olabilir mi? Instagram hesabından en son 15 Ocak'ta paylaşım yapmış tıpkı Atakan Işıktutan ve Bora Edin gibi. Eğer Elif gelirse sevinirim, iyi yarışmacıydı.
Uzun saçlı hali ile gelecekse okeyim ben her türlü. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
Sahi @DarkLegenD de sıkı bir Survivor izleyicisiydi o zamanlar. Sen niye sattın bizi hain Dark...
Hiç işim gücüm yok sürekli kendini tekrar eden bu programı mi izleyeceğim? :A Cemal Can olmasa geçen seneyi de izlemeyecektim zaten. :A Sürekli aynı oyuncular, sürekli aynı senaryolar. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yazmam dedi ama maşAllah iyi çenesi açıldı..

Asıl bu sene Melek Teyzemiz yok.. Barışş Barışşş diye gezinmiyor 😁😁😁 @Zeyno @Angelica

İzleyemiyorum ki yorum yapayım :A
------

15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı. :A

Asıl benim @Angelica ablam nerede ya, @Emre Ozansoy yalnız kalmış...

Bak bensiz de yapamıyorsunuz he :A melek ablan izleyemiyor maalesef netten izlicek net yavaş ne güzel kafanızı şişiren bir yok :A
------

@MEnes gibi dizi izlemekten Survivor'a vakit bulamıyor ablam :A

Ne dizisi yahu bakamıyorum odamdaki tv bozuldu nette yavaş yoksam fırsatım var :A
------

Forumda yalnız olabilirim ama dışarıda milyonlar var arkamızda. :bhr: :A

Çok doğru bir yorum yapmışsın emree barışın arkasında milyonlar varrr :Z

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy
@dreamy bu sene takip etmeyi düşünmüyorum ama bu cumartesi bakayım hazır sen buralardayken :A
Bu arada ara sıra denk geliyorum ve her defasında hep Gönüllüler kazanmakta. Bari Adem'in gelişi, Ayşıl'ın gidişi, Berna'nın dönüşü fayda sağlasın. Yine kaybederlerse iyice nefret ederim :A

İyi geceler. Ben kaçar :A

@dreamy bu sene takip etmeyi düşünmüyorum ama bu cumartesi bakayım hazır sen buralardayken :A
Bu arada ara sıra denk geliyorum ve her defasında hep Gönüllüler kazanmakta. Bari Adem'in gelişi, Ayşıl'ın gidişi, Berna'nın dönüşü fayda sağlasın. Yine kaybederlerse iyice nefret ederim :A

İyi geceler. Ben kaçar :A
Yarışmacılar azaldıktan sonra izlersin ya geçen seneki gibi. :A Ben buradayım cumartesi günü. :Z

Dediklerin ünlülere yarar gerçekten. Berna’nın gelişi sıkıntı, tez zamanda elenir umarım. Onun gidişiyle saha zevkli oyunlar izleriz :A

İyi geceler. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarışmacılar azaldıktan sonra izlersin ya geçen seneki gibi. :A Ben buradayım cumartesi günü. :Z

Dediklerin ünlülere yarar gerçekten. Berna’nın gelişi sıkıntı, tez zamanda elenir umarım. Onun gidişiyle saha zevkli oyunlar izleriz :A

İyi geceler. :A
Kısmet, umarım bakmam :A Berna belki açılır zamanla ama karşı taraf çok iyi. Bazen kıl payı kaçırdığı oluyor. Hızında sıkıntı yok ama tabi Ayşıl'ı bile yenemedi :A
11.111. reaksiyonunu atmış bulunmaktayım :A
Bu arada bir avatar ayarla.

IMG_20220128_121449.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy