27 Ocak 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: offensive and Hazem
Barbaroslar ve Çukurova tüm gruplarda 1.5-2 reyting artmış. Özellikle hala böyle yükselebilen Çukurova-ya büyük tebrikler.

Camdaki Kız ile ilgili 2 aydır senaryonun nasıl kötüye gitdiğini yazıyordum. Sonunda bu hafta hiç izlemedim, şimdiden sonra da izlemiyeceğim. Fragmanlar anladığım kadarıyla zaten büyük bir gelişme olmamış. Bu dizinin en büyük sorunu hikayenin tıkanması ve asla gerçeklerin üze çıkmaması. 10-15 yıl önceki ucuz dizi senaryoları ile yarışır şekilde bir hikayeye sahip. Gelmişiz 2022-ye hala saf karakterler, kötülerin her durumda kazanması bilmem ne çok komik. İnsanların sinirlerinin sınırlarını böyle zorlayıp, mantıkları ile dalga geçerseniz benim gibi daha çok izleyici izlemeyi bırakacak.

Müge Anlı Esra-ya ulaşmış ve 7+ almış. Ben ama şahsen Müge-nin tavırlarını ve konuyu ele almasını hiç beğenmiyorum. Kendi fikirlerini olaylara çok fazla katıyor, bu ise hiç profosyonel durmuyor. Hele konukları ile tavırlarını hiç beğenmiyorum. Esra ve Didem bu konuda daha iyi.
Bu arada Didem-deki olayda birkaç gün büyük gelişmeler oldu, amma dün yeniden tıkandı. Bu ise hemen reytinglere etki ediyor. Artık bir yere bağlanması lazım.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Didem-deki olayda birkaç gün büyük gelişmeler oldu, amma dün yeniden tıkandı. Bu ise hemen reytinglere etki ediyor. Artık bir yere bağlanması lazım.
Kayıp çocuk olayında büyük gelişmeler olduktan sonra nasıl tekrar tıkandı ki? Merak ettiğim için soruyorum

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Camdaki Kız ile ilgili 2 aydır senaryonun nasıl kötüye gitdiğini yazıyordum. Sonunda bu hafta hiç izlemedim, şimdiden sonra da izlemiyeceğim. Fragmanlar anladığım kadarıyla zaten büyük bir gelişme olmamış. Bu dizinin en büyük sorunu hikayenin tıkanması ve asla gerçeklerin üze çıkmaması. 10-15 yıl önceki ucuz dizi senaryoları ile yarışır şekilde bir hikayeye sahip. Gelmişiz 2022-ye hala saf karakterler, kötülerin her durumda kazanması bilmem ne çok komik. İnsanların sinirlerinin sınırlarını böyle zorlayıp, mantıkları ile dalga geçerseniz benim gibi daha çok izleyici izlemeyi bırakacak.

Imzami atarim. Kadro bu kadar iyiyken, senaryonun bu kadar kötü olmasi. Arada bir denk geliyorum evdekiler izliyor diye. Yani dayanilacak gibi degil. Yani her hafta 5 dakika denk gelsem, sanki dizinin ayni sahnesini izliyormusum, hic bir sey degismemis gibi geliyor. :D

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Gündüzleri TRT 1'e baktığım için fark ediyordum Barbaroslar'da Engin Altan'ın karakteri ölmüş gibi lanse ettiler hatta fragman sonunda çıkan resimde bile yoktu. Yani bu gazla yükselmesini normal karşılıyorum ama her hafta yemezler. :A
Ama ölebilir sonuçta dizinin ana karakteri Oruç Reis değil bir de zaten anlaşması bir sezonluktu bildiğim kadarıyla kötü reytingleri de koyduğumuz zaman senaryoda hızlanma yaşanabilir ama artık takip etmediğim için o kadar emin konuşamıyorum.

Reytinglere gelirsek BZÇ çok iyi sırtlıyor kanalı Destan'dan daha iyi reytingler alıyor evet geçen sezon aldığı reytingleri alamıyor ama zaten ana kadrodan bir tek Züleyha karakteri kalmış durumda bütün ekibe tebrikler.

CK beklenen bir şey bu kadar ağır senaryolar 1 sezon iyi gidiyor sonra insanlar sıkılmaya başlıyor bunu bütün OGM dizilerinde fark ediyoruz.

Barbaroslar kaç hafta sonra yine 7lere gelmeye başarmış Mahkum gelmeden iyi toparlanmıştı 8lere kadar çıktı ama Mahkum geldikten sonra çok düştü hatta yanlış hatırlamıyorsam AB'de 4 reytinge kadar düşmüştü bu yüzden aldığı reyting ekip için bir motivasyon olabilir.

Mahkum muhteşem gidiyor ama bence bu dizi de 1 sezonluk yani hazirana kadar iyi reytingler alıp 2 sezona geçtiği zaman düşüşe geçecek.

Sesini kes ve bir an önce tedavi tedavi ol!
776092.jpg