Haberin yok mu? 😱Kimler ayrıldı yine? 😱 Saniye çıktı mı?
Saniye ve Gülten öldü.
Haberin yok mu? 😱Kimler ayrıldı yine? 😱 Saniye çıktı mı?
Ağzını hayra aç uğursuz.Haftaya tekrar düşer.
Ayrılacakları haberini biliyordum da... Nasıl öldüler, merak ettim. Gülten ve Saniye'nin önü açık, çok başarılı iki isimdi dizide. İyi işlerde görürüz umarım.Haberin yok mu? 😱
Saniye ve Gülten öldü.
Araba çarptı.Ayrılacakları haberini biliyordum da... Nasıl öldüler, merak ettim. Gülten ve Saniye'nin önü açık, çok başarılı iki isimdi dizide. İyi işlerde görürüz umarım.
Kes be kes, uğursuz sensin. Gerçekleri söylüyorum ben.Ağzını hayra aç uğursuz.
Bari daha farklı bir ölüm sahnesi yazsalarmış.Araba çarptı.
------
Kes be kes, uğursuz sensin. Gerçekleri söylüyorum ben.
Araba çarptı ikisine de. Keşke sezon sonuna kadar sabretselerdi, kinliyim ikisine de.Ayrılacakları haberini biliyordum da... Nasıl öldüler, merak ettim. Gülten ve Saniye'nin önü açık, çok başarılı iki isimdi dizide. İyi işlerde görürüz umarım.
Başroller bile gitti diziden, onlara mı bozuldun?Araba çarptı ikisine de. Keşke sezon sonuna kadar sabretselerdi, kinliyim ikisine de.
Evet, destek olmaları lazımdı bunca ayrılıktan sonra.Başroller bile gitti diziden, onlara mı bozuldun?
Sezon sonu biter umarım yaniEvet, destek olmaları lazımdı bunca ayrılıktan sonra.
Umarım biter, bu reytinglerle bitirmek istemeyebilirler.Sezon sonu biter umarım yani
Ben daha güzel yazardım şahsen. Ama senarist izleyicileri duygulandirmayi başardı bence.Bari daha farklı bir ölüm sahnesi yazsalarmış.
Araba çarptı.
------
Kes be kes, uğursuz sensin. Gerçekleri söylüyorum ben.
Umarım biter, bu reytinglerle bitirmek istemeyebilirler.
5 ve 6.sezon : BONJOUR!Sezon sonu biter umarım yani
Sen Yasak Elma değilsin kendine gel.5 ve 6.sezon : BONJOUR!
@denizz19 olsa buradan sorardık ama bazı iticiler nedeniyle foruma arasına mesafe koydu. Gerçi pek iyi gittiğini sanmıyorum.Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı çok iyi yükselişler yaşamışlar.
Mahkum çok iyi gidiyor.
Camdaki Kız son haftalarda düşüşte.
Recep İvedik 6 nasıl oranlar aldı acaba böyle bir günde?
Gündüz TRT1'de ne izliyorsunGündüzleri TRT 1'e baktığım için fark ediyordum