27 Ocak 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Bir Zamanlar Çukurova helal olsun ne diyelim. Neyseki evdekiler artık izlemiyor da maruz kalmıyorum. Havası dramı beni boğuyor :A Behice ayrıldıktan sonra tadı kalmamıştı :A

Diğer tüm yapımlar güzel gitmişler.

Mahkum dizisi orijinalden sapılırsa bir süre daha iyi reyting alıp sonra düşüş yaşayabilir ama uzun süre iyi gitmeye devam eder. Sadakatsiz yolunda gider gibi.

TRT 1 dizisi haftaya bu oranları korursa uzun soluklu olur gibi.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Mahkum düşmüş ama hala zirvede ve reytingleri güzel tebrikler :Z :bhr:

Camdaki Kız kan kaybetmeye devam ediyor oysaki sezon başında entikaları ile ilgimi çekmişti :A şimdi ise izleyici kaçıyor :A

Bir Zamanlar Çukurova tüm gruplarda güzel yükselmiş tebrikler :D

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın Engin Altan'ın dizideki karakter haberinden dolayı yükseldiğini düşünüyorum haftaya daha belli olur :A

Şuraya bak herkes eşit nerdeyse:F

Müge'ye helal olsun en son küçük çocuk cinayetinde 7+ üzeri almişti. Share merak ettim şuan:X Tebrikler:bhr:

Bir Zamanlar Çukurova helal olsun ne diyelim. Neyseki evdekiler artık izlemiyor da maruz kalmıyorum. Havası dramı beni boğuyor :A Behice ayrıldıktan sonra tadı kalmamıştı :A

Diğer tüm yapımlar güzel gitmişler.

Mahkum dizisi orijinalden sapılırsa bir süre daha iyi reyting alıp sonra düşüş yaşayabilir ama uzun süre iyi gitmeye devam eder. Sadakatsiz yolunda gider gibi.

TRT 1 dizisi haftaya bu oranları korursa uzun soluklu olur gibi.
İzlemediğin halde nasıl tebrik edebiliyorsun:A Ben şuan hala izlendiği için sinir krizi geçiriyorum:F O kadar berbat hale gelmiş ki dizi inan havası beni boğuyor demezsin, paragraflar yazarsın eminim:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şuraya bak herkes eşit nerdeyse:F

Müge'ye helal olsun en son küçük çocuk cinayetinde 7+ üzeri almişti. Share merak ettim şuan:X Tebrikler:bhr:

İzlemediğin halde nasıl tebrik edebiliyorsun:A Ben şuan hala izlendiği için sinir krizi geçiriyorum:F O kadar berbat hale gelmiş ki dizi inan havası beni boğuyor demezsin, paragraflar yazarsın eminim:F
Züleyha'nın yolu olana kadar herkes tek tek gidip hâlâ dimdik ayakta olduğu için tebrik etmek gerekir :A
Bazı dizileri 2 dakika izlediğin an sıkıcı gelir ve denk gelmeye bile tahammül etmezsin ya işte öyle bir havası var artık.

Evlilik Hakkında Herşey harici hiç bir TV dizisine keyifle bakamıyorum.
Aşk Mantık İntikam yeğenim bakıyor diye eşlik ediyorum. Klişenin dibi :A
Başka baktığım dizi yok. Aylar sonra geçen Yasak Elma baktım, o da hep aynı. Survivor gibi sabit karakterler var, arada yeni karakterler geliyor ve olaylar hep aynı :A @serhatt

Züleyha'nın yolu olana kadar herkes tek tek gidip hâlâ dimdik ayakta olduğu için tebrik etmek gerekir :A
Bazı dizileri 2 dakika izlediğin an sıkıcı gelir ve denk gelmeye bile tahammül etmezsin ya işte öyle bir havası var artık.

Başka baktığım dizi yok. Aylar sonra geçen Yasak Elma baktım, o da hep aynı. Survivor gibi sabit karakterler var, arada yeni karakterler geliyor ve olaylar hep aynı :A @serhatt
Evet geçen sezonun heycanı yok bu sezon:X Kanallar ellerindeki herşeyi geçen sezon kullanmişlar :F İzlediklerim arasıda M.A ve Sadakatsız da var onlar da sıkıcı. Sadakatsizi bıraktım bile:A M.A'yı da ilk gelen dizide bırakcam muhtemelen:A

EHHş için de olumlu bakamıyorum artık:A İlk bölümler gayet güzeldi ama sıkılıyorum izlerken:X EN azından senin alternatifin varmiş:A

• Güldürdün

Evet dediğin gibi ama öyle olaylar yazıyor ki senarist dizi hep dinamik kalıyor, geçen bölümü beğenmediysen artık hiçbir bölüm beğenmezsin. :A

• Güldürdün
Evet geçen sezonun heycanı yok bu sezon:X Kanallar ellerindeki herşeyi geçen sezon kullanmişlar :F İzlediklerim arasıda M.A ve Sadakatsız da var onlar da sıkıcı. Sadakatsizi bıraktım bile:A M.A'yı da ilk gelen dizide bırakcam muhtemelen:A

EHHş için de olumlu bakamıyorum artık:A İlk bölümler gayet güzeldi ama sıkılıyorum izlerken:X EN azından senin alternatifin varmiş:A
Son bölümü bende sevmedim. Bir an önce çözülsün problemler. Elimde tek kalan dizimde elimden gitmesin :A
Evet dediğin gibi ama öyle olaylar yazıyor ki senarist dizi hep dinamik kalıyor, geçen bölümü beğenmediysen artık hiçbir bölüm beğenmezsin. :A

Çok bilindik olaylar oluyor. Heyecanlandırmadı :A hep aynı hikayeler.

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Son bölümü bende sevmedim. Bir an önce çözülsün problemler. Elimde tek kalan dizimde elimden gitmesin :A

Çok bilindik olaylar oluyor. Heyecanlandırmadı :A hep aynı hikayeler.
Gerçekten öyle, bir bölüm sonra kimin ne hamle yapacağını anlayabiliyoruz ama yine de izletiyor kendini. :A

• Güldürdün
Kayıp çocuk olayında büyük gelişmeler olduktan sonra nasıl tekrar tıkandı ki? Merak ettiğim için soruyorum
Dün çünkü yine aynı konuları çok fazla konuşmuştular. O yüzden düştü.
Bugün ama yeniden çok büyük olaylar yaşandı. Hele son 10dk'da tansiyon tavan yapmıştı. En büyük şüpheliler çok fazla çelişkili konuştuğu için bir yerden sonra beddualara yaptılar, Didem dahil beddua etdiler. Ve sonra yayını terk etdiler falan.

Yarın totalde 4.5 civarı alırsa şaşırmam. Bu hafta çok önemli adımlar atıldı. Gelecek hafta falan gelişmeleri merakla bekliyorum, yolun sonuna gelindi. Ekip çok iyi çalışıyor.
------

Imzami atarim. Kadro bu kadar iyiyken, senaryonun bu kadar kötü olmasi. Arada bir denk geliyorum evdekiler izliyor diye. Yani dayanilacak gibi degil. Yani her hafta 5 dakika denk gelsem, sanki dizinin ayni sahnesini izliyormusum, hic bir sey degismemis gibi geliyor. :D
Aynen gerçekten öyle. Son 10 bölümdür falan sıfır gelişme var dizide. Her bölüm diğerinin tekrarı.
Bu kadar 11 reytingleri gördükten sonra noldu da böyle saçmalamaya başladılar çok merak ediyorum. Göz göre göre senaryo yüzünden 2 ayda 10-11 reytingden 6-7 reytinge kadar geriledi. Böyle devam ederse Mayısda totalde 4 reyting zor alır. Kim neden aynı şeyleri her hafta izlesin.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi