Evrim çalışmamış be Koliba ile.Koliba'yla iş yapmayan kanal ve oyuncuları kutluyorum... Yapanları da kınıyorum (sanırım Evrim yaşmıştı ondan Evrim hariç diyeyim.)
Evrim çalışmamış be Koliba ile.Koliba'yla iş yapmayan kanal ve oyuncuları kutluyorum... Yapanları da kınıyorum (sanırım Evrim yaşmıştı ondan Evrim hariç diyeyim.)
Gece Sesleri diye bir dizide oynamış ya işte. 😱 Ayrıca saydığın kişilerin bir değeri olsa keşke.Evrim çalışmamış be Koliba ile.Ama Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Ümit İbrahim Kantarcılar çalıştı. O yüzden kınamıyoruz.
![]()
Sevgi diye sevmediğin biri mi var selocumHani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel.Ayrıca ismi kötü.
Bu arada başroldeki karakterin adı Sevgi olmazsa büyük batıcam.
Bu arada başrollerinde nasıl Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor, Koliba cidden amatörlüğün en tepe noktasında.![]()
Bu kızın hiç dizisini izlemedim ama seviyorum ya Nilsu gibi sinsi yılan değil
Hayır dümdüz yazmaları sinir etti canım.Sevgi diye sevmediğin biri mi var selocum
Bu kızın hiç dizisini izlemedim ama seviyorum ya Nilsu gibi sinsi yılan değil![]()
![]()
Ben de dedim sevmediği birisi mi var diyeHayır dümdüz yazmaları sinir etti canım.![]()
Garip ama adı Sevgi olup da kötülüğünü gördüğüm kimse yok.Ben de dedim sevmediği birisi mi var diye![]()
Hem garip hem kötüGarip ama adı Sevgi olup da kötülüğünü gördüğüm kimse yok.![]()
Bir işi becerebilmişler.