Tam hatırlamıyorum ama yine ATV'de Hayat Devam Ediyor vardı, o da mı böyleydi?İlk ismi daha iyiydi.
------
Tanııtmda bağıran çağıran kadın varsa döven erkek varsa tuttu bil.Okumak için mücadele eden kızın hikayesi tutar bence.
Sanırım o da öyleydi, başı aynıdır zaten Küçük Gelin dizisi gibi Hayat bir anda büyümüyor ya okul çıkışı eve gitsin de sapık, moruk Abbas ağa onu istemeye gelsin. Pek hakim değilim o diziye bir kere izleyeyim dedim aşırı midem bulandı o iğrenç sahneden. 🤢🤮Tam hatırlamıyorum ama yine ATV'de Hayat Devam Ediyor vardı, o da mı böyleydi?![]()
Sevgi diye bir kız olur mu bilmiyorum ama Gizem Güneş'in karakterinin adı Elif.Hani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel.Ayrıca ismi kötü.
Bu arada başroldeki karakterin adı Sevgi olmazsa büyük batıcam.
Bu arada başrollerinde nasıl Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor, Koliba cidden amatörlüğün en tepe noktasında.![]()
Adı: Sevgi de olmuyor.Hani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel.Ayrıca ismi kötü.
Bu arada başrollerinde nasıl Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor, Koliba cidden amatörlüğün en tepe noktasında.![]()
Adı: Sevgi de olmuyor.Hani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel.Ayrıca ismi kötü.
EDHO'dan dolayı kanal ile anlaşması olduğundan oldu diye düşünüyorum.Yunus emrenin ne başarısı varda BAŞROL oluyor? gizem güneş dediğimiz kızda haketmiyor başrolü izlemem
Sanırım ben ... olucam.Sevgi diye bir kız olur mu bilmiyorum ama Gizem Güneş'in karakterinin adı Elif.
Koliba ile ilgili bir durum değil bence, anlaşması kanalda olduğundan kanal başrol yaptırmıştır.![]()
O neden?Adı: Sevgi de olmuyor.
------
Adı: Sevgi de olmuyor.![]()
Melissa da gelsin.EDHO'dan dolayı kanal ile anlaşması olduğundan oldu diye düşünüyorum.Ozan Akbaba vs. olsa neyse ama, Yunus Emre Yıldırımer cidden başrol olacak bir isim değil.
Ay tamam, şimdi anladım.Sanırım ben ... olucam.
Yok sorun o değil, başroller çoğul bir kelime ama tek başrolün adı var.![]()
Her türlü uyumsuz Selo'cum. İsim felan olsa neyse de, aşırı berbat.O neden?![]()
Gelemez, Üç Kuruş'ta oynuyor.Melissa da gelsin.![]()
Kötü karakter çok yakışıyo ona.Gelemez, Üç Kuruş'ta oynuyor.![]()
Az özen, az özen. Koliba'dan en son beklenecek şey gerçi.Ay tamam, şimdi anladım.Yapımın attığı twwetten bahsediyorsun, evet saçma duruyor çoğul olması.
![]()
Mantıken doğrusu bu ama eğer beklediğimin tersi bir durum yoksa.Her türlü uyumsuz Selo'cum. İsim felan olsa neyse de, aşırı berbat.![]()
Umarım dediğin gibidir.Az özen, az özen. Koliba'dan en son beklenecek şey gerçi.
Mantıken doğrusu bu ama eğer beklediğimin tersi bir durum yoksa.![]()
Koliba'yla iş yapmayan kanal ve oyuncuları kutluyorum... Yapanları da kınıyorum (sanırım Evrim yaşmıştı ondan Evrim hariç diyeyim.