ATV'nin Yeni Dizisi 'Okul Yolunda'nın Adı Değişti!

Okul Yolunca kalsaydı keşke bunu beğenmedim

Tam hatırlamıyorum ama yine ATV'de Hayat Devam Ediyor vardı, o da mı böyleydi? :A
Sanırım o da öyleydi, başı aynıdır zaten Küçük Gelin dizisi gibi Hayat bir anda büyümüyor ya okul çıkışı eve gitsin de sapık, moruk Abbas ağa onu istemeye gelsin. Pek hakim değilim o diziye bir kere izleyeyim dedim aşırı midem bulandı o iğrenç sahneden. 🤢🤮
Diziden soğuttu beni, ondan sonra da izlemedim...

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yunus emrenin ne başarısı varda BAŞROL oluyor? gizem güneş dediğimiz kızda haketmiyor başrolü izlemem

Hani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel. :A Ayrıca ismi kötü. :A Bu arada başroldeki karakterin adı Sevgi olmazsa büyük batıcam. :A

Bu arada başrollerinde nasıl Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor, Koliba cidden amatörlüğün en tepe noktasında. :A

Hani Adı: Sevgi olsa falan neyse de böyle kötü duruyor, NTC daha profesyonel. :A Ayrıca ismi kötü. :A Bu arada başroldeki karakterin adı Sevgi olmazsa büyük batıcam. :A

Bu arada başrollerinde nasıl Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor, Koliba cidden amatörlüğün en tepe noktasında. :A
Sevgi diye bir kız olur mu bilmiyorum ama Gizem Güneş'in karakterinin adı Elif. :A

Koliba ile ilgili bir durum değil bence, anlaşması kanalda olduğundan kanal başrol yaptırmıştır. :A

Adı: Sevgi de olmuyor. :A
------

Adı: Sevgi de olmuyor. :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Yunus emrenin ne başarısı varda BAŞROL oluyor? gizem güneş dediğimiz kızda haketmiyor başrolü izlemem
EDHO'dan dolayı kanal ile anlaşması olduğundan oldu diye düşünüyorum. :A Ozan Akbaba vs. olsa neyse ama, Yunus Emre Yıldırımer cidden başrol olacak bir isim değil.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU