Tutmayın beni polisi arıyorum ihbar edecem alsınlar küçük yılanı , Nergis yüzünden Zahideyi sever oldum😁😁🤣😂Ay sinirsin Nergis keşke tutuklansan 😡
Tutmayın beni polisi arıyorum ihbar edecem alsınlar küçük yılanı , Nergis yüzünden Zahideyi sever oldum😁😁🤣😂Ay sinirsin Nergis keşke tutuklansan 😡
Allah aşkına bir izin verinde izlediğimiz dizinin konusunda bir rahat konuşalım . İzlemiyor olabilirsiniz ama bu kötü yorum yapacağınız anlamına gelmiyor.
Ben dizideki tüm oyunculukları beğeniyorum. Hikayede çok güzel. Bölümde çok iyi ilerliyor. Ascem sahneleri bu bölüm de güzel.🥰 Değil mi @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Mahirin soyadıydı ama demek her şey çıkacakBölüm sonu çok iyiydi yine fragmanda çocuklara dna testi yapılmış Kutay kimin soyadıydı Cemal'in mi yoksa Mahir'in mi? @Angelica @Emre Ozansoy @Mircan Saye
Mahir'in soyadı Kutay. Mahir'in çıkar bir şekilde, her şey hızlı gidiyor ama bu olay daha çıkmaz diye düşünüyorum.Bölüm sonu çok iyiydi yine fragmanda çocuklara dna testi yapılmış Kutay kimin soyadıydı Cemal'in mi yoksa Mahir'in mi? @Angelica @Emre Ozansoy @Mircan Saye
Bölüm sonu çok iyiydi yine fragmanda çocuklara dna testi yapılmış Kutay kimin soyadıydı Cemal'in mi yoksa Mahir'in mi? @Angelica @Emre Ozansoy @Mircan Saye
Şu ağlamalı sahne son sahne , ben orda kaldım hala.YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Angelica @Mircan Saye @Zeyno
Akın'ı tebrik ediyorumYENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Angelica @Mircan Saye @Zeyno
İzlemediğin dizinin konusunu salacağım @Alos'cum.Akın'ı tebrik ediyorumbu kadar kötü oynayan bir erkek oyuncu yoktur
![]()
![]()
Emre'cim izlememe gerek yok oyunculuğunu bildiğim içinİzlemediğin dizinin konusunu salacağım @Alos'cum.![]()
Emre'cim izlememe gerek yok oyunculuğunu bildiğim için![]()
![]()
Bundan sana ne? Ben fikrimi söylüyorum herkes seninle aynı fikirde olacak diye birşey yok.Gerek var bence izlemiyorsun beğenmiyorsun anladık sürekli sürekli söyleyince ne oluyor
------
Birde orda Helinde görecek sanırım bakalım neler olacak
Bundan sana ne? Ben fikrimi söylüyorum herkes seninle aynı fikirde olacak diye birşey yok.
Sana mı soracağım bi oyuncuya yorum yaparken? Ben de senin fikirlerinle uyuşmayan insanlara zorla kendi fikrini dayatmaya çalışıp yakalarına yapmandan bıktım hala devam ediyorsun ben normal bir şekilde olumlu, olumsuz yorum yapabilirim.Benim izlediğim dizinin oyuncusuna yorum yapıyorsun benimle aynı fikirde ol demiyorum tamam sevmiyorsun anladık sürekli söyleme diyorum yoksa niye benle aynı fikirde oy diyeyim sana
@Angelica boşver , kaç kere söylüyoruz anlamıyor . Her hafta bu konuya sevmediğini yazmazsa rahat etmiyor sanırım. Bizimde izlemediğimiz diziler oluyor ama her hafta dizinin yorum konusuna da yazılmaz ki böyle.Benim izlediğim dizinin oyuncusuna yorum yapıyorsun benimle aynı fikirde ol demiyorum tamam sevmiyorsun anladık sürekli söyleme diyorum yoksa niye benle aynı fikirde oy diyeyim sana