Benim düşüncem Show Tv.Ben dijital platform hamlesi bekliyorum ama alırsa da Star TV alır.![]()
Benim düşüncem Show Tv.Ben dijital platform hamlesi bekliyorum ama alırsa da Star TV alır.![]()
İki tane komedi programı olur mu bilemedim, ama o da ihtimaller arasında tabi.Benim düşüncem Show Tv.
Zamanında 2 komedi programı yayınlamış bir kanal Show Tv. Hamle olasılığı çok yüksek. Ayrıca dizilerini de yayınladı zamanında. Araları kötü değildir. Programın sadece Kanal D ile özdeşleşmesi sorun. Yoksa bence Show Tv çok rahat alır gibime geliyor.İki tane komedi programı olur mu bilemedim, ama o da ihtimaller arasında tabi.
İlk onda olsa ne yazar reytingleri kötü?İlk ondaydı son bölümde, nerede aynı oranları alıyor?
------
O dizi pazartesi gelir mi bilemiyorum, ben salı diye düşünüyordum o dizi için.![]()
Yılbaşı reytingi iyiydi, o götürür onu sezon sonuna kadar.İlk onda olsa ne yazar reytingleri kötü?
Bu ne o zaman?
Şarkılar Bizi Söyler
Total (15) 2,56
AB (10) 2,78
ABC (11) |3,20
Çok Güzel Hareketler 2
Total (21) | 2,66
AB (17) | 2,53
ABC (20) | 2,52
Yılbaşı reytingi evet çok iyidi hatta yıllar sonra Kanal D cuma akşamı iyi reyting aldı AB grubundaYılbaşı reytingi iyiydi, o götürür onu sezon sonuna kadar.![]()
Aynı formatlardan sıkıldık diyorum da yeni ve farklı formatlar da ilgi görmüyor, kısır döngü gibi eski programları yapıp duruyoruz yapacak bir şey yok.Yılbaşı reytingi evet çok iyidi hatta yıllar sonra Kanal D cuma akşamı iyi reyting aldı AB grubunda. Hiç sanmıyorum Çok Güzel Hareketler'i harcadıysa bunun hiç gözünün yaşına bakmaz
![]()
Günü değişene kadar ahım şahım olmasa da iyi reytingler alıyordu, günü değişince düştü. Alacak olan kanal hafta sonuna koyarsa eski reytinglerini alma şansı var.Star ve Show TV ile görüşülüyormuş. Bence her ikisi de hayır diyecek. Reytingi düşük projeyi kim neden alsın?
Cidden ya Maske Kimsin Sen mesela farklı ama ilgi görmediAynı formatlardan sıkıldık diyorum da yeni ve farklı formatlar da ilgi görmüyor, kısır döngü gibi eski programları yapıp duruyoruz yapacak bir şey yok.![]()
Hafta sonu da iyi gitmez benceGünü değişene kadar ahım şahım olmasa da iyi reytingler alıyordu, günü değişince düştü. Alacak olan kanal hafta sonuna koyarsa eski reytinglerini alma şansı var.
İyi skeçler hazırlanırsa güzel bir alternatif olur izleyiciye. Survivor ve KMOİ dışında hafta sonu bir alternatif program yok.Hafta sonu da iyi gitmez bence
Evet ama diziler yüksek alıyor Yargı 10+İyi skeçler hazırlanırsa güzel bir alternatif olur izleyiciye. Survivor ve KMOİ dışında hafta sonu bir alternatif program yok.
Pek bir maliyeti yok. Dediğin reyting kadar almasa da olur. 4 yeterli olacaktır.Evet ama diziler yüksek alıyor Yargı 10+ama belli de olmaz tutunabilir
![]()
Star'da olursa eğer 3 bandı da sorun olmaz bence.Pek bir maliyeti yok. Dediğin reyting kadar almasa da olur. 4 yeterli olacaktır.
Ek olarak ayrılanların hepsi geri de dönse. Esas alt yapı da oluştu. Hepsi beraber oynarlar.Yeni kanalında umarım kabuk değiştirirler. İlk bölümü izlerim; herhangi bir skecin herhangi bir yerinde Hacı'nın kilosu, Ayşegül'ün veya Ezgi'nin burnu, Evliya'nın yüzü hakkında espri yapılırsa tekrar bırakırım izlemeyi. Herhangi bir skecin 96.sının çekilmesi durumunda da bırakırım. İnanılmaz bir malzemeyi kolayca harcamalarına katlanamıyorum.
Çözüm basit soda içsinler , hazımsızlıklarını anca geçirir.Ah ah alakasız bir konuyu bile Kırmızı Oda'yı laf atmak için kullananların karın ağrısını hangi ilaç geçirir acaba.@Cervantes