Yok görmedim ben.
Kadrolar belli olduktan dendi Atakanla Bora
Yok görmedim ben.
Yayın kesildi çoğu zaman, düşük gelebilir @Hazem'in dediği gibi diğer konuda. Emin değilim tam.Ogedaya bak hemen zirveye oturmuş, bu arada havalar çok soğuk olduğu için yarın reytingler yüksek gelebilir ne diyorsunuz @Hazem @Emre Ozansoy @The_Erinch
Şimdi değilse ne zaman... @MEnesAcun yarınki oyunu Çukur'dan almış
Yarın en düşük oran gelir şimdiye kadar ki.Ogedaya bak hemen zirveye oturmuş, bu arada havalar çok soğuk olduğu için yarın reytingler yüksek gelebilir ne diyorsunuz @Hazem @Emre Ozansoy @The_Erinch
2007 yılında katılmış ve ikinci olmuş. 15 yıl sonra katıldı tekrar.Ayşıl kim, hangi sezonda yarıştı da ses getirdi de All Star'a katıldı ilk kez gördüm? @Emre Ozansoy
İlk kez gördüm, ee performansı nasıl? Dün elemeye çıkmış da orada gördüm, elenir gibi duruyor...2007 yılında katılmış ve ikinci olmuş. 15 yıl sonra katıldı tekrar.
Parkurda rakibi yürüyerek gelse rahat kazanır desem abartmış olmam herhalde. Hem hız, hem de atış yok maalesef. İlk gidenin de kendisi olacağı %90 kesin gibi.İlk kez gördüm, ee performansı nasıl? Dün elemeye çıkmış da orada gördüm, elenir gibi duruyor...
Tanımış olduk kendisini en azından.Parkurda rakibi yürüyerek gelse rahat kazanır desem abartmış olmam herhalde. Hem hız, hem de atış yok maalesef. İlk gidenin de kendisi olacağı %90 kesin gibi.
Aynen. Cumartesi günü yarışma alanında görünce 2019 veya 2021 sezonu yarışmacısı zannetmiştim ben, 2007 çıkınca baya şaşırdım.Tanımış olduk kendisini en azından.
Sonradan mı geldi yedek yarışmacı olarak?Aynen. Cumartesi günü yarışma alanında görünce 2019 veya 2021 sezonu yarışmacısı zannetmiştim ben, 2007 çıkınca baya şaşırdım.
Evet, cumartesi günü geldi yedeklerden.Sonradan mı geldi yedek yarışmacı olarak?
Nisa geldi mi? Onda son durum ne?
Barış ile beraber elenirler umarımEvet, cumartesi günü geldi yedeklerden.
O da geldi maalesef, parkurda biraz şanslı.
Biz final koltuğunda ona el saklayacağız da ne zaman elenir, kiminle elenir bilmiyorum. Hele bugün yayınlanacak olan bölümdeki davranışı sinir bozucu Ni**'nın.Barış ile beraber elenirler umarım