Emre Ozansoy
Moderatör
Kendi takım arkadaşı bile dayanamadı bu ergene. Ama twittera falan baksak Batuhanım Batuhanım diye ölüyordur millet.
Bir ara Romayı Berkan yaktı diyecek sandım Bu sezon twitter yıkılıyor eskiden böyle değildi eskiden 200-300 beğeni alan fenomendi şimdi 5dakikada sayfalara 1-2bin beğeni alıyorKendi takım arkadaşı bile dayanamadı bu ergene. Ama twittera falan baksak Batuhanım Batuhanım diye ölüyordur millet.
All star farkı var ya. Bir de 2020 böyleydi. Onda da pandemiden dolayı uçmuştu reytingler. Ve daha sezon da yeni yeni başlıyor. Kaos arttıkça iyice alevlenir ortalıkBir ara Romayı Berkan yaktı diyecek sandım Bu sezon twitter yıkılıyor eskiden böyle değildi eskiden 200-300 beğeni alan fenomendi şimdi 5dakikada sayfalara 1-2bin beğeni alıyor
Ben 1 sene izlemeyince unutmuşum sanırım detayları. İyi bari, bu sefer gelecek isimler daha iyiymiş.Var tabii. Atakan Işıktutan ve Bora Edin kesin zaten kendileri Instagram hesaplarından açıkladı, son gönderilerine bakabilirsin. Onların dışında 2 kız da olur bence ama kim bilmiyorum.
Umarım Berna Canbeldek sürprizi olur, gelmesini çok isterim ama sanmıyorum.Ben 1 sene izlemeyince unutmuşum sanırım detayları. İyi bari, bu sefer gelecek isimler daha iyiymiş.
Hikmeti gördün mü nasıl gülerek ayar verdi, Adem ve Atakan ona karşı üstünlük kuramaz keşke eski performansına dönse çok potansiyel var ondaAll star farkı var ya. Bir de 2020 böyleydi. Onda da pandemiden dolayı uçmuştu reytingler. Ve daha sezon da yeni yeni başlıyor. Kaos arttıkça iyice alevlenir ortalık
Var tabii. Atakan Işıktutan ve Bora Edin kesin zaten kendileri Instagram hesaplarından açıkladı, son gönderilerine bakabilirsin. Onların dışında 2 kız da olur bence ama kim bilmiyorum.
Yok görmedim ben.@Emre Ozansoy Atakan ışıktutanla Borayı duymuştum sen duymamışmıydın emre