TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

"Ergen, terbiyesiz ergen" ne demek ya? Allah akıl fikir versin şu kaygan Berkan'a. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Acun yarınki oyunu Çukur'dan almış :A

images

Kendi takım arkadaşı bile dayanamadı bu ergene. Ama twittera falan baksak Batuhanım Batuhanım diye ölüyordur millet.
Bir ara Romayı Berkan yaktı diyecek sandım :A :A Bu sezon twitter yıkılıyor eskiden böyle değildi eskiden 200-300 beğeni alan fenomendi şimdi 5dakikada sayfalara 1-2bin beğeni alıyor

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bir ara Romayı Berkan yaktı diyecek sandım :A :A Bu sezon twitter yıkılıyor eskiden böyle değildi eskiden 200-300 beğeni alan fenomendi şimdi 5dakikada sayfalara 1-2bin beğeni alıyor
All star farkı var ya. Bir de 2020 böyleydi. Onda da pandemiden dolayı uçmuştu reytingler. Ve daha sezon da yeni yeni başlıyor. Kaos arttıkça iyice alevlenir ortalık :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Var tabii. Atakan Işıktutan ve Bora Edin kesin zaten kendileri Instagram hesaplarından açıkladı, son gönderilerine bakabilirsin. Onların dışında 2 kız da olur bence ama kim bilmiyorum.
Ben 1 sene izlemeyince unutmuşum sanırım detayları. :A İyi bari, bu sefer gelecek isimler daha iyiymiş. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
All star farkı var ya. Bir de 2020 böyleydi. Onda da pandemiden dolayı uçmuştu reytingler. Ve daha sezon da yeni yeni başlıyor. Kaos arttıkça iyice alevlenir ortalık :A
Hikmeti gördün mü nasıl gülerek ayar verdi, Adem ve Atakan ona karşı üstünlük kuramaz keşke eski performansına dönse çok potansiyel var onda :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE