Bu konudaki hiçbir mesajım “olmamış” dışında herhangi bir reaksiyon almadı sanırım, inanılmaz.🎈 yine şişirilmiş…
Bu konudaki hiçbir mesajım “olmamış” dışında herhangi bir reaksiyon almadı sanırım, inanılmaz.🎈 yine şişirilmiş…
Sen iste yeter ki, başka reaksiyona gerek yok.Bu konudaki hiçbir mesajım “olmamış” dışında herhangi bir reaksiyon almadı sanırım, inanılmaz.
Yeter kardeşim yeter, sen bari sükunetini koru.Sen iste yeter ki, başka reaksiyona gerek yok.
Sette feci şekilde dövülmesine rağmen kızı kovan ekibin ondan bahsetmesini mi bekliyorsun cidden.2x4
Açıkçası son bir iki bölümdür ciddi düzeyde TRT bölümleri tadı alıyorum artık. Umarım hep böyle ilerler. Baştan sona keyifli bir bölüm dahaydı.
Tek sıkıntı, inatla 1. Leyla’ya dair bir şey söz konusu olmaması halen. Resmen kafaya taktım bunu, rüyamda yine gördüm Ezgi Asaroğlu ve LİM olayını. İlk Leyla’nın hiç olmamış gibi hiç bahsedilmemesi ağırıma gidiyor… Bir sahnede “Leyla’nın babası” dedi Mecnun, acaba Metin’i mi kastetti yoksa Ömer ustayı mı. Metin’se o halde ilk Leyla’dan bahsetti demektir…
8.5
104. bölümde bile bahsedildi, mezarındaydı adam…Sette feci şekilde dövülmesine rağmen kızı kovan ekibin ondan bahsetmesini mi bekliyorsun cidden.
İşte anca o kadar olur. Zaten çoğu dizide ayrılan karakterler kolay kolay anılmıyor sanki hiç olmamış gibi.104. bölümde bile bahsedildi, mezarındaydı adam…
2x4
Ben de beğendim bölümü.
Mecnun'un şöhret olayı ve bunun abartılması güzel harmanlanmış. Tüm programları aynı kişi sunuyordu ve her programda Mecnun'dan fikir almaları aslında güzel bir gönderme. Zamanın popüler isimleri her yerde karşımıza çıkıp her işten anlayan bilgili kişi imajı çiziyorlar
2x4
Açıkçası son bir iki bölümdür ciddi düzeyde TRT bölümleri tadı alıyorum artık. Umarım hep böyle ilerler. Baştan sona keyifli bir bölüm dahaydı.
Tek sıkıntı, inatla 1. Leyla’ya dair bir şey söz konusu olmaması halen. Resmen kafaya taktım bunu, rüyamda yine gördüm Ezgi Asaroğlu ve LİM olayını. İlk Leyla’nın hiç olmamış gibi hiç bahsedilmemesi ağırıma gidiyor… Bir sahnede “Leyla’nın babası” dedi Mecnun, acaba Metin’i mi kastetti yoksa Ömer ustayı mı. Metin’se o halde ilk Leyla’dan bahsetti demektir…
8.5
Ezgi Asaroğlu'nun kırıldığını düşünüyorum, o kırgınlık kolaylıkla geçmez. Ekip sahip çıkmadı aslında, üç kişinin arasında Ezgi de harcandı gitti. Kırgınlık o kadar kolay geçmez. Asuman Dabak kızgındı göndermeden dolayı, kızgınlığı geçti ve tekrar rol aldı ama kırgın insanın kırgınlığı yıllar geçse de kolaylıkla geçmez. Bir kere iz bıraktı bu dizi onda, sanmıyorum. Ezgi Asaroğlu'nun diziden sonra, dizi hakkında çok fazla konuştuğunu da hatırlamıyorum. Ben de isterim, biz de isteriz tekrar görünmesini ama işin gerçeği de bence bu.Ezgi’yi tekrardan görmek isteyen (rüya sahnesi Ya da flashback bile olsa) tek ben değilmişim… Bu sezon sesini duyduk, o bile duygulandırdı ama yetmez. Allah’ınız varsa geri getirirsiniz şu kadını… @OnurÜnlü @BurakAksak @Acun
Ekli dosyayı görüntüle 114240
Tamam yeniden dahil olma ihtimali belki %1 gibi bir şey, imkansıza yakın ama en azından bir kerecik de olsa ilk Leyla’dan bahsetmeleri, fotoğrafı ya da ne bileyim flashback sahnesi… Mesela Mecnun’un cüzdanından onun vesikalık fotosuna bakması gibi bir sahne bile bence çok hoş bir yâd olurdu. Ben tamamen unutulup gitmesine, hiç söz edilmemesine karşı çıkıyorum karakterin. Eskilere takıntılı birisi olmamdan dolayı da olabilir…Ezgi Asaroğlu'nun kırıldığını düşünüyorum, o kırgınlık kolaylıkla geçmez. Ekip sahip çıkmadı aslında, üç kişinin arasında Ezgi de harcandı gitti. Kırgınlık o kadar kolay geçmez. Asuman Dabak kızgındı göndermeden dolayı, kızgınlığı geçti ve tekrar rol aldı ama kırgın insanın kırgınlığı yıllar geçse de kolaylıkla geçmez. Bir kere iz bıraktı bu dizi onda, sanmıyorum. Ezgi Asaroğlu'nun diziden sonra, dizi hakkında çok fazla konuştuğunu da hatırlamıyorum. Ben de isterim, biz de isteriz tekrar görünmesini ama işin gerçeği de bence bu.
Ezgi’ye benzer birisinin Ezgi diye oynamasını hiçbir LİMsever kabullenmez, o yüzden o topa gireceklerini sanmam girecek olsalar çok önceden girerlerdi. Kaldı ki LİM’in de yapısına ters bir olay, daha önce Pakize’yi başka bir oyuncu canlandırır gibi olmuştu da onu bile dizide tiye almışlardı İskender hariç kimse Pakize olarak görmemişti.Ezgi dönmez öyle bir ayıptan sonra. Ama TRT bölümlerinde ilk Leyla sık sık anılırdı şimdi olmaması saçma.
Final sezonunda da bir şekilde paralel evren cart curt ilk Leyla ölmemiş gibi devam edip Ezgi'ye benzer biri oynarsa o bile iyidir.
Daha önce reklamları da tiye alıp geçen sezon her bölüm reklam yaptılar o kadar da kırmızı çizgileri olan bir ekip değil bence.Ezgi’ye benzer birisinin Ezgi diye oynamasını hiçbir LİMsever kabullenmez, o yüzden o topa gireceklerini sanmam girecek olsalar çok önceden girerlerdi. Kaldı ki LİM’in de yapısına ters bir olay, daha önce Pakize’yi başka bir oyuncu canlandırır gibi olmuştu da onu bile dizide tiye almışlardı İskender hariç kimse Pakize olarak görmemişti.
Hiç değilse sezon finaline dek bir kez olsun adını ansalar o bile yeter aslında bana. Mezarlık sahnesi mesela.
Bunu yapan yapımlar genelde yan karakterlere vb yapıyor, yoksa hangi üst düzey yerli Ya da yabancı dizide başrol karakterin oyuncusu değişti ki şimdiye kadar Reklam olayı Acun vb kaynaklı ekonomik gerekçelerden dolayı mecbur olduklarından dolayı oldu. Yoksa mesela küfür Ya da alkol olayı da kabullenilmeyip eskisi gibi devam etmeye başladı, Ezgi’yi de Ezgi’den başkası bu yüzden canlandıramaz net bence. Öyle bir olay olursa açıkçası diziden soğurum, hayatta kabullenmem kendi adıma.Daha önce reklamları da tiye alıp geçen sezon her bölüm reklam yaptılar o kadar da kırmızı çizgileri olan bir ekip değil bence.
Kabullenilmeyecek bir durum değil bence. Bunu yapan üst düzey çok yabancı yapım var bir şekilde yapılabilir.