100 kere kaçırdı atışı...İzlemiyorum ama nasıl iyi mi performansı?![]()
O senin kardeşin sus hadsiz!Allah kahretsin, Nisa'nın delirmesinin hatrına bile verilirdi...
Rakibinin o kadar başarısız atışı karşısında 10 tane başarılı atış yapması lazımdı.Gökhan elinin ayarını seveyim...
O kadar mı kötü
Cevabı burada100 kere kaçırdı atışı...
Cani sagolsun onun atış onemli deil...100 kere kaçırdı atışı...
Kaybetmesi gerekiyordu? Hem neden korkuyorsun ki seninkinin gitme ihtimali yüksek diye mi?Normalde Barış'a karşı kaybetse bile üzülürüm Gökhan'a, ama bu oyunu kaybetmesi gerekiyordu. En azından döndürmek için bir umutları var artık Ünlüler'in.
Hadi Ünlüler, vermeyin...
Nasıl değil, ünlülere fırsat verdi.Cani sagolsun onun atış onemli deil...
Ben izlemiyorum ama bu gidisle izlicm gibi çok izleme isteği geldi.Cevabı burada![]()
Canım, bizim gitme ihtimalimiz yok. Haziran'da İstanbul'da final koltuğundan el sallayacağız size.Kaybetmesi gerekiyordu? Hem neden korkuyorsun ki seninkinin gitme ihtimali yüksek diye mi?![]()
Olsun sonuç olarak Gökhan'ın yarışmaya gelmesi bile güzel. 🥰Nasıl değil, ünlülere fırsat verdi.![]()
En son ağlamıştınız şansa çıktığınız finalde ama?Canım, bizim gitme ihtimalimiz yok. Haziran'da İstanbul'da final koltuğundan el sallayacağız size.![]()
Şampiyonluğu ilan ettik, tabi ağlayacağız sevinçten.En son ağlamıştınız şansa çıktığınız finalde ama?![]()
![]()
Cemal Can yaptı onu.Hadi Furkan, göm parkura Ogeday'ı.
Şampiyonluğu ilan ettik, tabi ağlayacağız sevinçten.