BenimSMS Sıralaması tahminim:
1. Hikmet
2. Sercan
3. Birsen
4. Gizem
Umarım sıralama açıklanır bu akşam.
1.Hikmet
2.Birsen(ilk gittiği için ve performansı iyi olduğu için genel izleyici oy atabilir)
3.Sercan
4.Gizem
BenimSMS Sıralaması tahminim:
1. Hikmet
2. Sercan
3. Birsen
4. Gizem
Bence Birsen birinci çıkacak.SMS Sıralaması tahminim:
1. Hikmet
2. Sercan
3. Birsen
4. Gizem
Aynen abi ben de Birsen 'in 1. çıkacağını düşünüyorum. Bir kere Sürgün Adasına ilk günden bir kadının gönderilmesi ve performansında kötü olmaması sebebiyle Birsen 'e oyların yağdığını düşünüyorum.Bence Birsen birinci çıkacak.
Bugün sanırım maç var ve ondan dolayı geç başlıyor, geç başladığı için de reklam vermesi doğru olmaz gibi.
Konseyi gösterdiler, Ser***'ın dediklerini tartışıyorlar.E noluyor şimdi geçmişe mi gittik?![]()
Of onu neden kaale alıyorlar Allah aşkına.Konseyi gösterdiler, Ser***'ın dediklerini tartışıyorlar.![]()
Ciddiye alınmayacak biri de işte ne yapsınlar, konuşacak bir şey yok orada da.Of onu neden kaale alıyorlar Allah aşkına.Ne zaman biter bu şey?
![]()
İşte bu şahsın tantanaları, oyun görelim ya da düzgün insanların kaosunu.Ciddiye alınmayacak biri de işte ne yapsınlar, konuşacak bir şey yok orada da.Ne bitsin? 😱
Ay bir yarım saat ada kısmı oluyor, 21.30 gibi başlar oyun herhalde.İşte bu şahsın tantanaları, oyun görelim ya da düzgün insanların kaosunu.![]()
Neyse çok da yokmuş şimdi, o ara dolanırım buralarda.Ay bir yarım saat ada kısmı oluyor, 21.30 gibi başlar oyun herhalde.![]()
Dur, gündüz oldu hemen.Neyse çok da yokmuş şimdi, o ara dolanırım buralarda.![]()
Aynı kefede değiller tabi, Yasin Evrim'den kat be kat daha iyi.Of ne diyo bu Berkan, Yasin'le Evrim aynı kefede mi şimdi..