Cidden neden ödül oyunları yok sadece dokunulmazlıkÖdül oyunlarını özledim ya.![]()
Cidden neden ödül oyunları yok sadece dokunulmazlıkÖdül oyunlarını özledim ya.![]()
Oyunlara başlasın ben överim.Gokhanin kalbi çok temiz.parlakci olanarkadaslar bu adamı niye ovmuyor?
![]()
Hakan'ın haklı (!) tepkisi.Cumali efsanesini bir daha hatırlayalım.@The_Erinch @Emre Ozansoy @BARON男爵 @MasacRE
www.instagram.com
Yiğit az daha Türkiyeye geri dönüş yolunu bulacakmis.Hakan'ın haklı (!) tepkisi.![]()
![]()
Gokhan o uçmali araba oyununda sakatlandığını söylemişti diye hatırlıyorum.Gökhan ve Ogeday nerede sakatlandı 🤷
------
Anıl heran birini öldürecekmiş gibi bakıyor
Açık oylama olacakmış o zaman, öyle demişti Acun.3-4 kişi gönderecek galiba bunlar![]()
İsmi yazılmayan bir sen, bir ben kaldık.Bir beni yazmadilar beni de yazın tam olsun.![]()
Hikmet elenirse olay çıkartır.Boş oy diyerek Hikmet'i gönderdiler. 😱Bu potadan Gizem çıkamaz gibi duruyor, ama 7 kişinin aynı anda yazması belki + olur onun için.
Hikmet'te dediklerinde çok haklı. Yazılmaması gereken bir isimlerden biriydi. Yasin de Hikmet yerine Berkan yazsaydı keşke.![]()
Zannetmem eleneceğini ya, ondan önce Sercan ve Gizem var.Hikmet elenirse olay çıkartır.![]()