TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Erkeklerin çoğu kötü kaldı bizde ama Anıl ile Ogeday'a güveniyorum. Best of'da alacağız yarışmayı inanıyorum :A

Evet öyle olmuştu :A Batuhan en çok ses getiren oldu ama ondandır :A elenince çok gündem oldu hep. Reyting için getirildi yani. 2020 tayfası da bundan dolayı getirildi yoksa hiç biri öyle harika performanslı kişiler değiller :A
2020 en çok izlenen Survivorlardan zaten özellikle son zamanalrda açık ara en çok izlenen oldu. Bence finalistler falan kendileri katılmak istememiştir 2021'den, teklif gitmediğini zannetmiyorum :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ya kardeşim bu Yağmur yarıştığı senede de skandaldı diye hatırlıyorum, hem kolsuz hem yavaş. :A

Baktım kolsuz hala kolsuzmuş, geleyim dedim Utku beyciğim. :A

Atladık tabii o seneyi. :A Gönüllüler'in kadınları daha iyiymiş zaten. :A
Kolsuz garanti sayımız ya :A

Ünlülerin kadınları daha iyi Şerlok beyciğim maalesef. Canavarlar var orada :A Acilen Nisa reisim takviyesi yapılmalı bu tarafa...

Bu Sercan'a ne olmuş böyle. O sene mahvetmişti herkesi. Şimdi yerden kalkamıyor.

Kolsuz garanti sayımız ya :A

Ünlülerin kadınları daha iyi Şerlok beyciğim maalesef. Canavarlar var orada :A Acilen Nisa reisim takviyesi yapılmalı bu tarafa...
Gel ve bize saldır. :A @Maskeli Fedai

Nagihan iyice çok korkutucu bir forma bürünmüş zaten Utku beyciğim, bizim takım çok güçsüz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE