Artık yokluktan eski bölümlerini izleye izleye ezberledim. Bende çok özledim.Rica ederim.Bende de arkada açık, arada göz atıyorum.
Özledim diziyi.
![]()
Sence gören kişi kim bu arada. Bence Nergis gördü çünkü fragmanda Mahire kızgındı.
Artık yokluktan eski bölümlerini izleye izleye ezberledim. Bende çok özledim.Rica ederim.Bende de arkada açık, arada göz atıyorum.
Özledim diziyi.
![]()
Hikayenin devamlılığı için (Asiye'lerin evde kalması) Nergis olmalı.Artık yokluktan eski bölümlerini izleye izleye ezberledim. Bende çok özledim.
Sence gören kişi kim bu arada. Bence Nergis gördü çünkü fragmanda Mahire kızgındı.
Aaa sevdiğini bilmiyordum. Tabi olur hem de çok iyi olur buyur gelsin dizimize. (Ama Mahire bakmaması karşılıgıyla. Çünkü Mahir Asiye yi hak ediyor.)Hikayenin devamlılığı için (Asiye'lerin evde kalması) Nergis olmalı.
Bahar Şahin gibiyim.Bahar Şahin'i diziye dahil edemiyor muyuz bu arada?
En büyük Kaderimin Oyunu fanı çünkü kendisi.
😱😱😱😱 Nee... Helin gördü mü onları ? Asiye ile evli olmadıkları çıktı ortaya.🙊🙊
Mahir çok naif, temiz kalpli birisi üzülmesini istemem ama Asiye ve Cemal bir şekilde birleşecek ve o da sonunda üzülen taraf olacak gibi o yüzden Mahir'e iyi birisi şart.Aaa sevdiğini bilmiyordum. Tabi olur hem de çok iyi olur buyur gelsin dizimize. (Ama Mahire bakmaması karşılıgıyla. Çünkü Mahir Asiye yi hak ediyor.)
Her bölüm bir şeyler çıkıyor ortaya, ama bu evlilik mevzusu baya erken oldu.😱😱😱😱 Nee... Helin gördü mü onları ? Asiye ile evli olmadıkları çıktı ortaya.🙊🙊
Evet bende bu kadar erken beklemiyordum bakalım konular açılıyor neler olacak.Mahir çok naif, temiz kalpli birisi üzülmesini istemem ama Asiye ve Cemal bir şekilde birleşecek ve o da sonunda üzülen taraf olacak gibi o yüzden Mahir'e iyi birisi şart.
Her bölüm bir şeyler çıkıyor ortaya, ama bu evlilik mevzusu baya erken oldu.Zahide, Gülsüm vs. bir şeyler yapar...
Akın gene Flash TV oyunculuğunu konuşturacak
Diziyi izlemeden yorum yapanlardan olma kankacığım.Akın gene Flash TV oyunculuğunu konuşturacak![]()
![]()
Sahnelerini gördüğüm için konuşuyorum kankacığımDiziyi izlemeden yorum yapanlardan olma kankacığım.Gayet güzel bir oyunculuğu var.
![]()
Sahnelerini gördüğüm için konuşuyorum kankacığım![]()
. Doğru Hande Erçel'den bi farkı var ağlayabiliyor
![]()
![]()
Yetenekli ve başarılı mı puahahahahahaa diğer oyunculara hakaret resmen haklarını yedin şuan![]()
İkisi de yetenekli ve başarılı oyuncular.![]()
Baya iyi bir fragman olmuş. Kesin son sahnedir.🤩
Bence de, beklediğimize değecek bir bölüm geliyor.Baya iyi bir fragman olmuş. Kesin son sahnedir.🤩
Akın biblo gibi olan keko oyunculuğunu gene konuşturacak bu bölüm de
Ah Öykü'm ahKADERİMİN OYUNU 6. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
Ekli dosyayı görüntüle 114015
Ekli dosyayı görüntüle 114016
Ekli dosyayı görüntüle 114017
Ekli dosyayı görüntüle 114018
Ekli dosyayı görüntüle 114019
Ekli dosyayı görüntüle 114020
Ekli dosyayı görüntüle 114021
Ekli dosyayı görüntüle 114022Ekli dosyayı görüntüle 114023Ekli dosyayı görüntüle 114024Ekli dosyayı görüntüle 114025
------
KADERİMİN OYUNU 6. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Cemal’in Asiye’yi öptüğü an yakalanmaları büyük panik yaşamalarına sebep olur. Uğur’un fotoğrafının dergide çıkması ise asıl tehlikenin habercisidir. Yaşadıklarını kaldıramayan Nergis’in öfkesini artık Asiye bile durduramazken, bundan en çok yara alan kişi ise yine kendisi olur.
Asiye’nin karşısına çıkan davetsiz misafir gündeme bomba gibi düşerken, Demirhanların konağında da yeni bir sayfa açılacaktır.