Zahide gibi sinir olunca çikilot yiyorumBu Raci pisliği de iyice dolduracak Cemal'i Mahir'e karşı.
------
Zahide ne oldu? Rengin gitti bir anda. Ne güzel dedin Asiye, içimin yağları eridi. "Damarıma basma fena olur."
Zahide gibi sinir olunca çikilot yiyorumBu Raci pisliği de iyice dolduracak Cemal'i Mahir'e karşı.
------
Zahide ne oldu? Rengin gitti bir anda. Ne güzel dedin Asiye, içimin yağları eridi. "Damarıma basma fena olur."
Bende. Her şeye iyi geliyor çikolata yemek.Zahide gibi sinir olunca çikilot yiyorum
Emre uğurun Zahideyi Jokere benzetmesiBende. Her şeye iyi geliyor çikolata yemek.------Sahnenin güzelliği ve arkada çalan şarkı... "Cennet kokulum benim", her ne kadar kızsam da küfretsem de iyisin be Cemal.
Harika ya.Emre uğurun Zahideyi Jokere benzetmesi
Uğur'un Zahide'yi Joker'e benzetmesi, Nedret'e Nedret hanım demesi... Sonunda yemek masasında keyifli anlar.
------
Harika ya.
Şu dergi meselesi ortalığı karıştıracak.
------
Cemal ve Asiye’yi öpüşürken gören kim acaba? 😱 Nergis diye düşünüyorum ama başkası da çıkabilir.
------
Cemal ve Asiye’yi öpüşürken gören kim acaba? 😱 Nergis diye düşünüyorum ama başkası da çıkabilir.
Cemal rolü çık sahte zaten oyuncunun yakışmadığı aşikar saçma sapan hareketler yapıp komik görünüyor bu diziye kesinlikle yakışmamış çık sahte haraketler sergiliyorDiziyi izlemeyenler neden bu kadar yorum yaptılar acaba her neyse Öyküde Sarp ta çok iyiydi güzel yazılmıştı ama ilk bölümde Cemali daha etkin anlatsalar daha iyi olurmuş Cemalin terk etme noktasına getiren unsurları görsek daha iyi olurdu bence ama sanırım diğer bölümler anlatacaklar o zaman görecez gibi bakalım haftaya neler olacak
Cemal rolü çık sahte zaten oyuncunun yakışmadığı aşikar saçma sapan hareketler yapıp komik görünüyor bu diziye kesinlikle yakışmamış çık sahte haraketler sergiliyor
Kudurulmayacak gibi değil ki.
Harika fotoğraflar.
Harika fotoğraflar.
Atar atmaz gördüm fotoğrafları.Muhsin Akgün bugün paylaşmış
Atar atmaz gördüm fotoğrafları.
+2736990 . Kez tekrarını izliyorum. İyi bari sonunda güzel bir fragman tadından yenmez.🤩 Haber verdiğin için teşekkürler.Özel bölüm sonunda fragman gelecek anlaşılan, hafta içerisinde de bir ön izleme gelirse fazla etkilenmez aradan.
Rica ederim. Bende de arkada açık, arada göz atıyorum. Özledim diziyi.+2736990 . Kez tekrarını izliyorum. İyi bari sonunda güzel bir fragman tadından yenmez.🤩 Haber verdiğin için teşekkürler.