Ay aşkolar trilyon tane bildirim gelmiş konudan. Ne oluyor.
@Aserat @Dosi @Tolstoyevski @Araf - bana etiket atanları etiketledim.
Ay her lafımı gündem yaptınız tşklar.
Ben bir iki kişi değil, genel forum için konuşmuştum "kesim" olarak. Sonuçta 40-50 kişi oy kullanıyor. Neden 3-5 kişiye laf atıyım?
Ayrıca Aserat Emre Ozansoy için benim kankam demiş, amma Emre ile şahsi olarak bir kere bile konuşmuşluğumuz yoktur. Hiç özel olarak tanımıyorum bile. Belki senle daha çok tanıyoruzdur birbirimizi. Kanka falan nerden çıkartdın?
Sadece forumda çok fazla konu açıyor, emek veriyor o yüzden en azından bir ay favori olmasını haketdiğini düşündüğümü belirtdim. O açmazsa başkası açar gibi laflarla onun verdiği emeği küçümsemen de çok saygısızca. 2013-2014de ben de çok emek veriyorum foruma ve bunun karşılığını editör ve yönetici gibi yükselişler ile almıştım.
Benim görüşüme göre foruma verilen emek de oy kullandıldığı zaman baz alınmalı ki, üyelere motivasyon olsun. Amma birileri bunu baz almadan oy veriyorsa da beni ilgilendirmez. Burada Emre değil, herhangi X kişisi olsa da aynısını söylerdim. Ben kendi nacizane fikrimi belirtdim oylama ile alakalı. Eğer özel olarak birilerine söylesem etiket yapardım. Kimsenin önceki aylardakı oylarını bile bilmiyorum, bir oya bakarak da yorum yapmam. Genelleme yaparak değerlendirdim olayı.