18. mesaja hitaben cevap vermek istiyorum çok konu açmak nitelikli üye olmak anlamına gelmez. Eğer bunun için oy vereceksek Birsen Altuntaş'ı ayın favori üyesi yapmak daha mantıklı olur çünkü konular onun sayesinde açılıyor.
Niye oy verdiniz diye hesap sormadığım ve sadece kendi fikrimi söylediğim için seni ilgilendiren hiçbir şey yok avukatlığını az ötede yap.İstediğimize oy veririz seni ne ilgilendiriyor Eray
Niye oy verdiniz diye hesap sormadığım ve sadece kendi fikrimi söylediğim için seni ilgilendiren hiçbir şey yok avukatlığını az ötede yap.
Hayır olmuyorum asıl sen benim görüşümü sorgulayarak kankanı savunmak için boşa çaba harcıyorsun. O yüzden bana cevap yazmanı gerektirecek bir şey yok.Birsen Altuntaş a verelim demekle bizim oyumuzu sorgulamış oluyorsun tamam mı
Cevap yazmayacaktım ama kaçak dövüşmek istemiyorum. O konuları o olmasa başkası açacak yani kendisi foruma katılan herhangi bir ekstra değer söz konusu değil. Daha az konu açan ama forum ortamına daha doğrudan katkı sağlayanlar varken kendisinin kazanamaması da gayet normal. Kendisi bunu sorgulayacağına hala saçma sapan hareketlerine devam ettiği için durum ortada.@Emre Ozansoy
Emre forumun dizi haberleri kısmını tek başına sırtlıyor ve günlük 5-10 konu açarak emek veriyor. Bunu göz ardı edip oy veriyor bazı kesimler. O yüzden kaç aydır hala favori üye olamıyor ya, çok sinir oluyorum.
Hayır olmuyorum asıl sen benim görüşümü sorgulayarak kankanı savunmak için boşa çaba harcıyorsun. O yüzden bana cevap yazmanı gerektirecek bir şey yok.
Ben şuan kimseye savunmuyorum kimsenin benim savunmama ihtiyacı yok ben verdiğim oyun sorgulamasını savunuyorum tamam mı
İstediğimize oy veririz seni ne ilgilendiriyor sanane Eray
Ben şuan kimseye savunmuyorum kimsenin benim savunmama ihtiyacı yok ben verdiğim oyun sorgulamasını savunuyorum tamam mı
Tüm tartışmalardan bağımsız olarak yazıyorum, bu üslubun ve tavrın çok antipatik kaçıyor farkında mısın? Neden daima avukatlık rolünü üstlenmen gerekiyor bilmiyorum ama bu kadar sinirli olmak kesinlikle senin için de yıpratıcı bir durum. @Ahmed yanlış anlamasın lafım ona değil, bu mesajda o da kullanılan oylara yönelik bir değerlendirme yapmış sonuçta. @Aserat da buna karşıt bir değerlendirme yapmış, tüm mevzu bundan ibaretken böyle birden üçüncül kişi olarak sert çıkarak resmen gerginliğe sebep olan kişi olmuşsun. Bence biraz empati...
@Emre Ozansoy @Cervantes @The_Erinch üçünüze başarılar diliyorum. 🤗
Teşekkür ederim .
Oysa senin oyunu sorgulayan hiç kimse yok ki aslında. Hani @Aserat sadece @Ahmed'in yorumuna karşı bir şey yazdı, sadece onun yorumu üzerine bir şey söyledi. Aslında bütün sıkıntı, bu yorumu üstüne alınmış olman. Burada söz konusu olan senin ya da bir başkasının oyuna karşı bir tepki değildi, sadece yoruma tepkiydi.Konuyu açan Erayken benmi gerginliğe sebep oldum tols ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum ben verdiğim oyun sorgulamasına tepki gösterdim oyumu verip geçmişken ağzımı açmamışken erayın yorumuyla başladı herşey erayı görmezden geldikçe böyle yapmaya devam ediyor ona birşey demiyorsunda banamı diyorsun üçüncüyü kişiyim evet ama bende oy verenlerden biriyim demi sorgulamam normal demi anlamadan dinlemeden bana tepki göstermen yanlış istediğimize oy veririz bunu sorgulayamazsınız sende erayda
Sağol canım.. 2 kere aldı damgası var üstümde 😂😂😂😂 o yüzden emre yada fatih hangisi hakediyorsa o alacak bu sefer 🥳🥳🥳 Hayırlısı olsun 😊 İkinizede başarılılar gençler @Emre Ozansoy ve @CervantesTüm tartışmalardan bağımsız olarak yazıyorum, bu üslubun ve tavrın çok antipatik kaçıyor farkında mısın? Neden daima avukatlık rolünü üstlenmen gerekiyor bilmiyorum ama bu kadar sinirli olmak kesinlikle senin için de yıpratıcı bir durum. @Ahmed yanlış anlamasın lafım ona değil, bu mesajda o da kullanılan oylara yönelik bir değerlendirme yapmış sonuçta. @Aserat da buna karşıt bir değerlendirme yapmış, tüm mevzu bundan ibaretken böyle birden üçüncül kişi olarak sert çıkarak resmen gerginliğe sebep olan kişi olmuşsun. Bence biraz empati...
@Emre Ozansoy @Cervantes @The_Erinch üçünüze başarılar diliyorum. 🤗
Oysa senin oyunu sorgulayan hiç kimse yok ki aslında. Hani @Aserat sadece @Ahmed'in yorumuna karşı bir şey yazdı, sadece onun yorumu üzerine bir şey söyledi. Aslında bütün sıkıntı, bu yorumu üstüne alınmış olman. Burada söz konusu olan senin ya da bir başkasının oyuna karşı bir tepki değildi, sadece yoruma tepkiydi.
Mesela şöyle bir şey olsaydı:
@Aserat: "Bütün x kişisine oy kullananlar..."
Diye bir şey olmuş olsaydı, dediğin doğruydu.
Şöyle diyor, yani direkt hedef gösteriyor:
@Aserat: "X kişisi, 18. yorum..."
Yani burada senin oyunu sorgulayan yok, sen hedef gösterilmiyorsun yani ya da direkt.
Şöyle bir şey de yok mesela:
@Aserat: "@Angelica senin oyunu sorguluyorum..."
Mesela direkt böyle bir hedef de gösterilmiyorsun.
Yani yorum üzerine söylenmiş bir şey sadece, o kadar, kimsenin oyu da sorgulanmıyor. Sadece yoruma yorum yapılıyor, o kadar.
Bu arada ben de avukatlık yapmıyorum not düşeyim, sadece içimde kalmasın diye açıklama yapayım dedim. Gerginliğe gerek yok yani.
@Ahmed üzerinden oy verenlere laf atıldıysa, o zaman sen de üstüne alınmış oluyorsun ve bu yüzden tepki göstermiş oluyorsun ya da oy kullanmamış oluyorsun. Bu arada oy veren hiç kimse üstüne alınmamış, bir tek sen üzerine alınmışsın. Her şeyi bu kadar ciddiye almamak lazım bu arada, sana gelen tepki de ciddiye almış olman. Esprili bir dille yanıt da verebilirdin mesela, böyle ciddi bir şekilde yazınca geriliyor ortam ve gereksiz tartışma çıkıyor.Yorumu üstüme almadım Ahmed üzerinden oy verenlere laf attı bende tepki gösterdim o kadar dahada bişi demicem yeter..
@Ahmed üzerinden oy verenlere laf atıldıysa, o zaman sen de üstüne alınmış oluyorsun ve bu yüzden tepki göstermiş oluyorsun ya da oy kullanmamış oluyorsun. Bu arada oy veren hiç kimse üstüne alınmamış, bir tek sen üzerine alınmışsın. Her şeyi bu kadar ciddiye almamak lazım bu arada, sana gelen tepki de ciddiye almış olman. Esprili bir dille yanıt da verebilirdin mesela, böyle ciddi bir şekilde yazınca geriliyor ortam ve gereksiz tartışma çıkıyor.
Mesela şöyle bir espri yapabilirdin:
"Açıyor mu açıyor, sen ona bak ablam. "
Böyle bir cümle kurmuş olsaydın mesela, hiçbir şey olmazdı. Ciddiye almaya gerek yok yani.
Az önce "güldürdün" butonuna tıkladın, sonra çekip "olmamış" dedin bak şimdi. Ruh halin çabuk değişiyor. Belediye başkanı mı seçiyoruz, bu neyin oyu? @Aserat'ı ne yapalım, o sözleri söyledi diye mahkemeye çıkarıp sorgulayalım mı? Unvan için oy kullanıyoruz, sonra tartışma çıkıyor. Tartışma çıkacaksa mantığı yok. Yoruma cevap vermiş ve senin mantığına göre @Ahmed de "bazı kesimler" diyerek başkalarını hedef gösteriyor gibi oluyor böyle. Tek taraflı bakıyorsun ama bir de işin bu boyutu var.Ben zamanında esprili cevap vermiştim anlamamıştı beni beni anlayamayana esprili cevap falan vermem ben ciddiye alırım biz birşey demedikçe Eray üstümüze gelmeye devam ediyor keşke siz bana tepki gösterene kadar oy sorgulayan eraya tepki gösterseydiniz
Tüm yorumlara baktım. Bak ben 4. Kişi olarak senin gereksiz yere bu mesajı yazdığını söyleyen kişiyim. @Aserat o mesajını 18. Mesajı yazana yani Ahmed'in mesajına cevap olarak yazmış. Farkındaysan @Ahmed biz Emre Ozansoy dışında oy verenlere yazmış, Emre'nin çok konu açtığı için onun hak ettiğini yazıp bizim gözardı ettiğimize deyinmiş. Yani burda senin tabirin ile asıl bizim oyumuza sitem var. Senin ilk mesajı ona yazman gerekirdi aslında. Aserat ise onun bu mesajına cevap vermiş ve sen herzaman ki gibi bunu yanlış anlayıp söz konusu sevdiğin isimler olunca hemen laf atma işine girmişsin.İstediğimize oy veririz seni ne ilgilendiriyor sanane Eray
Tüm yorumlara baktım. Bak ben 4. Kişi olarak senin gereksiz yere bu mesajı yazdığını söyleyen kişiyim. @Aserat o mesajını 18. Mesajı yazana yani Ahmed'in mesajına cevap olarak yazmış. Farkındaysan @Ahmed biz Emre Ozansoy dışında oy verenlere yazmış, Emre'nin çok konu açtığı için onun hak ettiğini yazıp bizim gözardı ettiğimize deyinmiş. Yani burda senin tabirin ile asıl bizim oyumuza sitem var. Senin ilk mesajı ona yazman gerekirdi aslında. Aserat ise onun bu mesajına cevap vermiş ve sen herzaman ki gibi bunu yanlış anlayıp söz konusu sevdiğin isimler olunca hemen laf atma işine girmişsin.
Herkes istediği isme oy verebilir. Kimi konu açmayı önemser, kimi de diğer üyeler ile olan iletişim artı genel havayı değerlendirir.