DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,392
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ulan ilkte video oynamıyor internetim yavaş sandım... Yaaani şimdi şöyle ki evet biraz yavaş olabilirim... Ama sanırım 'BU' kadar da değilimdir...
SMNWH yorumumla birlikte seni geçmişim ve ben bile 1 tane filme yorum yaparken sen ise 0'da kalmışsın... Bence sen direkt penaltıyı atan kişisin...Ulan ilkte video oynamıyor internetim yavaş sandım... Yaaani şimdi şöyle ki evet biraz yavaş olabilirim... Ama sanırım 'BU' kadar da değilimdir...
Ben bitmişim sanırım... Gerçekten de yaşlanmışım...SMNWH yorumumla birlikte seni geçmişim ve ben bile 1 tane filme yorum yaparken sen ise 0'da kalmışsın... Bence sen direkt penaltıyı atan kişisin...
Arkadaş Slow motion u başka bir boyuta taşımış...Ulan ilkte video oynamıyor internetim yavaş sandım... Yaaani şimdi şöyle ki evet biraz yavaş olabilirim... Ama sanırım 'BU' kadar da değilimdir...
Erkenden gerekeni yaptığınız için teşekkür ederim Dosi hanım, ellerinize sağlık. Umuyorum örnek alması gereken kişilerin de dikkatini çekmiştir bu durum.Puanlarımın hesaplanması için gerekli kritere ulaştım artık @Sherlock bey 7 film tamamlandı.
Listeye bir sürü film almışsın ve bunların zaten yarısına gerek @bazinga gerekse diğer yorumcular basmışlar düşük puanları. Hiç şans vermeyi düşünmüyorum onlara bu yüzden
Bir kaç tane yalnız ilgimi çekecek film kaldı. Şimdilik onlara bakamıyorum. Belki ilerde Süre çok nasılsa. Umarım 10 film izlerim toplamda. Çok seçenek kalmamış
Bu sene filmlerde ayrıca süre olarak çok bonkör davranılmış. Hoşuma gitmeyen bir detay bu
Şu listeyi ne zaman güncellersin?Erkenden gerekeni yaptığınız için teşekkür ederim Dosi hanım, ellerinize sağlık. Umuyorum örnek alması gereken kişilerin de dikkatini çekmiştir bu durum.
Bu sene filmlerin süresi uzamış gibi gözüküyor gerçekten bu haklı eleştiriye katılıyorum, yine de daha zaman var dediğin gibi bu yüzden en azından bir 10 film yorumu bekliyoruz senden.
Havalara bak havalara, film üstüne film izledi ya, hemen güncelleme istiyor.Şu listeyi ne zaman güncellersin?
Sen farksızsın sanki.Havalara bak havalara, film üstüne film izledi ya, hemen güncelleme istiyor.
Benim konuyla alakam yok.Sen farksızsın sanki.
Ne demek yok, haldır haldır film izlemiyor musun?Benim konuyla alakam yok.
İzliyorum da, listenin hemen güncellenmesini istemiyorum senin gibi.Ne demek yok, haldır haldır film izlemiyor musun?
Kendimi gaza getirmem lazım çünkü sabahtan beri izlemeye çalıştığım film tam bir fiyasko çıktı ver her an sonsuza dek film izlemeyi bırakırım diye korkuyorum.İzliyorum da, listenin hemen güncellenmesini istemiyorum senin gibi.
Hangi filmi izliyorsun şu anda da, fiyasko çıktı?Kendimi gaza getirmem lazım çünkü sabahtan beri izlemeye çalıştığım film tam bir fiyasko çıktı ver her an sonsuza dek film izlemeyi bırakırım diye korkuyorum.
The French Dispatch.Hangi filmi izliyorsun şu anda da, fiyasko çıktı?
Ben de zorlanmıştım izlerken biraz ama bitti. Wes Anderson kurgusal olarak çok zor bir filme imza atmış. Kötü değil ama alışılmışın dışında. Üç hikaye ama o üç hikaye çok ilginç bir şekilde yansıtılmış, gazete gibi. Çok şey anlatıyor ama çözmek biraz zaman alabiliyor.The French Dispatch.
Ana konuya hakim oldum zaten fakat ilk hikayeyi anca bitirdim ve işleyiş, görsellik, diyaloglar berbat. Akmıyor film.Ben de zorlanmıştım izlerken biraz ama bitti. Wes Anderson kurgusal olarak çok zor bir filme imza atmış. Kötü değil ama alışılmışın dışında. Üç hikaye ama o üç hikaye çok ilginç bir şekilde yansıtılmış, gazete gibi. Çok şey anlatıyor ama çözmek biraz zaman alabiliyor.
Görselliğin berbat olmasına katılmıyorum, Wes Anderson görsellik konusunda başka bir boyut ama içine giremediğin zaman işleyiş ve diyaloglar pek sarmayabilir. Ben izlediğim zaman otomatik çeviriyle izlemiştim, bu yüzden diyalog anlamında içine çekmeyi başaramamıştı.Ana konuya hakim oldum zaten fakat ilk hikayeyi anca bitirdim ve işleyiş, görsellik, diyaloglar berbat. Akmıyor film.
Şuana kadar yani ilk 45 dakikaya kadar bir halt görmedim görsellik konusunda, bundan sonrasında varsa bilemem.Görselliğin berbat olmasına katılmıyorum, Wes Anderson görsellik konusunda başka bir boyut ama içine giremediğin zaman işleyiş ve diyaloglar pek sarmayabilir. Ben izlediğim zaman otomatik çeviriyle izlemiştim, bu yüzden diyalog anlamında içine çekmeyi başaramamıştı.