ben sadece ben kaldım derken başkaları da varmış bu güzelO da ne 😱
Ben daha ilkini bile olamadım ama bu aralar doktoruma danışacağım artık müsade ederse olacağım.
3. dozu diyorsan henüz bizde öyle bir şey yok gençlere.
ben sadece ben kaldım derken başkaları da varmış bu güzelO da ne 😱
Ben daha ilkini bile olamadım ama bu aralar doktoruma danışacağım artık müsade ederse olacağım.
3. dozu diyorsan henüz bizde öyle bir şey yok gençlere.
Zaten 6 ay olduğu için Şubat’tan önce olamayız ama Şubat’ta da olacağımız aşının biontech mi yoksa türko mu olduğundan emin olamamak çok kötü olacak… belki sözde biontech diyecekler ama ya türkoyu basarlarsa damara… güvenemediğim için tedirginim.Hatırlatma aşısı olacakmısınız?
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Dosi @xdragxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Araf @BARON男爵 @batuhankaralar Diğerleri?
Yok artık bunu kicktipp konusu sanıp ona göre cevap yazdımben sadece ben kaldım derken başkaları da varmış bu güzel
Keşke silmeseydin komik bir hatıra olarak kalırdı bence @BARON男爵Yok artık bunu kicktipp konusu sanıp ona göre cevap yazdım
Hapı da çıkacakmiş aralık ayına doğru öyle diyorlarHatırlatma aşısı olacakmısınız?
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Dosi @xdragxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Araf @BARON男爵 @batuhankaralar Diğerleri?
Molnupiravir adlı bu ilaç, İngiltere'de de şartlı onay aldı. Hem Pfizer hem de Merck'ün Covid-19 ilaçlarının ABD'de onay aldıktan sonra Aralık ayında piyasada olabileceği öngörülüyor.
MOLNUPİRAVİR NE ZAMAN ÇIKACAK?
Bir FDA danışma komitesi , acil kullanım izni talebini görüşmek üzere 30 Kasım'da toplanacak ve ilacın yıl sonuna kadar kullanıma sunulmasını sağlayacak bir zaman çizelgesi belirleyecek.
Aynen en iyisi danış. Ben de öyle yapacağım
@Araf @Dosi @Tolstoyevski @serhatt bana geldi 3.Doz BiontechAynen en iyisi danış. Ben de öyle yapacağım
Haber yalan olabilir @Emre OzansoySon kullanma tarihi geçmiş aşı ne alaka ya, iki gündür gördüğüm kaçıncı hikaye/tweet bu.
Ekli dosyayı görüntüle 112899
Ekli dosyayı görüntüle 112900
------
Nasıl yalan olsun, resimleri ile atmışlar?Haber yalan olabilir
Bana bozuk gelmedi İrlandada moderna olacağıma Türkiye’den Biontech olurum @Emre OzansoyNasıl yalan olsun, resimleri ile atmışlar?
Aşının daha uzun süre saklanabildiği sonradan anlaşılmış olabilir. Aşı ilk çıktığında sağlık ocaklarına falan da gelemiyordu mesela saklama koşullarından dolayı. Sonra aşıyı değiştirip saklama koşullarını iyileştirmediler, sadece aşının farklı koşullarda da saklanabileceği anlaşıldı.Son kullanma tarihi geçmiş aşı ne alaka ya, iki gündür gördüğüm kaçıncı hikaye/tweet bu.
Ekli dosyayı görüntüle 112899
Ekli dosyayı görüntüle 112900
------
Imprinted date (Basılı tarih) | Updated expiration date (Güncellenmiş skt) |
---|---|
June 2021 | September 2021 |
July 2021 | October 2021 |
August 2021 | November 2021 |
September 2021 | December 2021 |
October 2021 | January 2022 |
November 2021 | February 2022 |
December 2021 | March 2022 |
January 2022 | April 2022 |
February 2022 | May 2022 |
March 2022 | June 2022 |
Çince olanlar benimki AlmancaydıAşının daha uzun süre saklanabildiği sonradan anlaşılmış olabilir. Aşı ilk çıktığında sağlık ocaklarına falan da gelemiyordu mesela saklama koşullarından dolayı. Sonra aşıyı değiştirip saklama koşullarını iyileştirmediler, sadece aşının farklı koşullarda da saklanabileceği anlaşıldı.
Sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum burada, Almanya sağlık bakanlığına bağlı resmi kurumda şöyle açıklamış: https://www.pei.de/EN/newsroom/hp-news/2021/211004-comirnaty-haltbarkeit-en.html
Imprinted date (Basılı tarih) Updated expiration date (Güncellenmiş skt) June 2021 September 2021 July 2021 October 2021 August 2021 November 2021 September 2021 December 2021 October 2021 January 2022 November 2021 February 2022 December 2021 March 2022 January 2022 April 2022 February 2022 May 2022 March 2022 June 2022
Sabaha al ben sabaha alıp oldum @The_ErinchYahu bu 3. tur için randevu alacam ama akşam saattleri hep dolu gösteriyor....sabaha alıp akşama gitsem birşey olmaz sanırım.
Ben de soldan oldumAşımızı olduk. Yalnız tek sıkıntısı aşı sol koldan oldu ve ben de solağım...